Πρόσκληση συμμετοχής μελών του Επιμελητηρίου στην έκθεση “ Construction ” – Αλβανία

23 – 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Το Επιμελητήριο ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετέχει στην 12η Διεθνή Έκθεση “CONSTRUCTIONS” που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Μαρτίου 2012, στο Palace of Congresses and International Center of Culture  στα Τίρανα της Αλβανίας.
Με κατηγορίες εκθεμάτων που περιλαμβάνουν από αδρανή υλικά έως αυτοματισμούς κτιρίων, βερνίκια και έπιπλα μπάνιου – κουζίνας, η έκθεση παρουσιάζει τεχνολογία και εφαρμογές που αφορούν όλο τον τομέα των κατασκευών και γίνεται πόλος έλξης για κατασκευαστικές – τεχνικές εταιρίες, μηχανολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, εμπόρους δομικών υλικών αλλά και απλό κοινό.
.
Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι επίσης ενημερώνονται ότι θα συμμετέχουν σε ενιαίο περίπτερο που θα μισθώσει το Επιμελητήριο Κοζάνης, ενώ τα υπόλοιπα έξοδα (μεταφορά προϊόντων, μετάβαση και διαμονή), θα επιβαρύνουν τους ίδιους.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.