Έκθεση με Ολυμπιακές Δάδες από το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στο Λαογραφικό Μουσείο

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή τηνσυμπλήρωση τριάντα πέντε χρόνων από την ίδρυσή του και με την ευγενική χορηγία του συλλέκτη κ. Αθανασίου  Κριτσινέλη πραγματοποιεί στη Νέα  Πτέρυγα του Ιστορικού – Λαογραφικού και Φυσικής Ιστορίας Μουσείου Κοζάνης έκθεση  των Ολυμπιακών Δαδών που χρησιμοποιήθηκαν για λαμπαδηδρομία από το 1936 ως το 2008. Η Έκθεση θα διαρκέσει από 20-2/30-3-2012.

       Στον χώρο της έκθεσης θα εκτίθεται και η δάδα των Εθελοντών Αιμοδοτών που σχεδιάστηκε από το Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας για την Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα παρουσιάζεται επιμορφωτικό ντοκιμαντέρ  μικρού μήκους με θέμα: « Το σύμβολο. Η ιστορία των Ολυμπιακών δαδών 1936-2008 μέσα από το λόγο του συλλέκτη», που δημιουργήθηκε στα εργαστήρια του Τμήματος  Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.


Συνεργαζόμενοι φορείς:


1) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

2) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Πληροφορίες – Προγραμματισμός επισκέψεων για τα σχολεία :

Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας κ. Α. Κωνσταντινίδου τηλ. 24610-37725 και κ. Λ. Σταθοπούλου 6941406187


Ώρες λειτουργίας Έκθεσης: Καθημερινά  : 8:30 π.μ. – 2:00 μ.μ.

και 5:30 μ.μ. – 8:30 μ.μ.
Σαββατοκύριακα :8:30 π.μ. – 2:00 μ.μ.

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.