Χαιρετισμός του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας για τρην Εμπορική Έκθεση «Εορδαία 2012»

Αγαπητοί φίλοι:

Για τέταρτη χρονιά φέτος ο Σύλλογός μας υλοποιεί ένα όνειρο που πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά, και είναι πλέον θεσμός. Μετά από τρία χρόνια ανοδικής πορείας, σοφότεροι πλέον και με μεγαλύτερη εμπειρία, καταφέραμε να κάνουμε την έκθεσή μας όλο και μεγαλύτερη αλλά και ομορφότερη.

Η εμπορική έκθεση ΕΟΡΔΑΙΑ δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωστρέφεια των συναδέλφων μας.

Εχει να κάνει και με την προσπάθειά μας για την ανάδειξη της περιοχής και της επιχειρηματικότητας που συντελείται σ’ αυτήν.

Επειδή πιστεύουμε ότι η σημαντικότητα μιας περιοχής σημαδεύεται από τα γεγονότα που πραγματοποιούνται  σ’ αυτήν, το πόσο σημαντικά είναι, το πόση επιτυχία έχουν, την συχνότητά τους, την ποιότητά τους και το πόσο βοηθούν αυτή καθ’ αυτή την περιοχή με ουσιαστικό τρόπο, πιστεύουμε ότι συμβάλουμε και εμείς στην ανάδειξη της περιοχής μας.

Και η προσπάθεια αυτή παίρνει μεγαλύτερη διάσταση όταν τέτοια γεγονότα γίνονται με τις πλέον αντίξοες οικονομικοκοινωνικές συνθήκες, όπως αυτές που ζούμε σήμερα.

Θα συνεχίσουμε και στο μέλλον με αποφασιστικότητα αυτή την πρωτοβουλία γιατί πιστεύουμε σ’ αυτό που κάνουμε και γιατί το πιστεύουν –κυρίως- οι άξιοι συνάδελφοί μας εκθέτες, τους οποίους συγχαίρω για τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά τους.

Θεωρούμε όμως ότι πλέον αποδεδειγμένα η Πτολεμαΐδα δικαιούται της κατασκευής ενός μεγάλου χώρου Ανάπτυξης και Πολιτισμού.

Μέλημά μας είναι και θα είναι ο εκσυγχρονισμός των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των συναδέλφων μας, και η ανάδειξή τους μέσα από τέτοιες εκθεσιακές και άλλες  εκδηλώσεις  όπως αυτή που υλοποιούμε και φέτος.

 

Σας καλωσορίζω στην «ΕΟΡΔΑΙΑ 2012»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.