Νοίκιασαν το κυλικείο στο ΔΑΚ Κοζάνης με 70% μικρότερο τίμημα; Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»!

topos_na_zeisΜετά από την πρόταση  για διαγραφή χρέους 11.000 ευρώ από ιδιώτη-επιχειρηματία προς το Δήμο Κοζάνης η Δημοτική Αρχή καταφέρνει για μία ακόμη φορά να μας εκπλήξει δυσάρεστα για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών του Δήμου Κοζάνης αφού προχωρά στην εκμίσθωση του κυλικείου του ΔΑΚ στον ίδιο μισθωτή με τίμημα κατά 70% περίπου μικρότερο σε σχέση με το τίμημα που κατέβαλε μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα με την υπαριθμό 67Η/2014 (ΑΔΑ ΒΙΕΡΟΚΨΕ-035) απόφασή του ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού – Νεολαίας του  Δήμου Κοζάνης κος Χ. Γελαδάρης αποφασίζει την επικύρωση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για τη δημοπράτηση του κυλικείου ΔΑΚ Κοζάνης και συνεπώς την έναρξη εκμίσθωσής του στον τελικό πλειοδότη έναντι ποσού 1.082,43 €/μήνα συν χαρτ.-ΟΓΑ για χρονικό διάστημα (3) τριών ετών.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που ζητήθηκαν από τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» και απεστάλησαν από τον Πρόεδρο του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης προκύπτει ότι το μέχρι σήμερα μίσθωμα του κυλικείου ανέρχονταν στο ποσό των 3.675,77 €/μήναμε χαρτ. – ΟΓΑ ενώ στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος δύο μόνο διαγωνιζόμενοι οι οποίοι επιπροσθέτως συνδέονται με συγγενική σχέση.

Προκύπτουν επομένως αβίαστα τα παρακάτω ερωτήματα τα οποία τίθενται εκ μέρους της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» προς τη διοίκηση του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης και τη Δημοτική Αρχή γενικότερα:

 • Τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες διαφάνειας, δημοσιότητας και υγιούς ανταγωνισμού στη συγκεκριμένη δημοπρασία;
 • Υπήρξε είτε από την επιτροπή διαγωνισμού είτε από το ΔΣ του ΟΑΠΝ Κοζάνης υπόνοια για προσυνεννόηση των συμμετεχόντων στη δημοπρασία έτσι ώστε η τελική προσφορά να είναι ιδιαίτερα χαμηλή;
 • Κρίνεται συμφέρουσα για το Δήμο Κοζάνης η εκμίσθωση του κυλικείου ΔΑΚ με αυτές τις συνθήκες;
 • Διαφυλάσσονται τα συμφέροντα και γίνεται χρηστή διαχείριση της δημοτικής περιουσίας προς όφελος των πολιτών του Δήμου Κοζάνης με αυτή την απόφαση;
 • Προτίθεται η Διοίκηση του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης καθώς και η Δημοτική Αρχή να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για ακύρωση της συγκεκριμένης απόφασης;
 • Είναι η κάθε νόμιμη απόφαση και ηθική;

Δημοτική Κίνηση – Κοζάνη Τόπος να ζεις

6 comments for “Νοίκιασαν το κυλικείο στο ΔΑΚ Κοζάνης με 70% μικρότερο τίμημα; Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»!

 1. SOMPAS
  10 Μαρτίου 2014 at 13:48

  Πόσο απροκάλυπτα παίζουν τις κουμπάρες 2 μήνες πριν τις εκλογές, έλεος…

 2. Οι πολίτες απαιτούν να μάθουν ΤΩΡΑ: Γιατί ο Μαλούτας προτίμησε το 1 αντί τα 10 στρ και υποβάθμισε το εκαβ;;;;
  10 Μαρτίου 2014 at 16:14

  Σωστή η κίνηση του “τόπου να ζεις”. Όμως φοβάμαι πως είναι μόνο προεκλογικοί εντυπωσιασμοί, αν λάβουμε υπ όψιν προηγούμρνες πρακτικές. Ας ελπίσουμε σε κάτι καλλίτερο για το μέλλον.

 3. 10 Μαρτίου 2014 at 21:21

  Δεν παιζει το σχολιο. Για το πρωτο του μερος.

 4. alexandros dimitrakopoulos
  13 Μαρτίου 2014 at 08:14

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΑΤΣΙΟ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ?

 5. alexandros dimitrakopoulos
  13 Μαρτίου 2014 at 08:28

  -δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ στο φύλλο της 15.11.2013 (εκεί εργάζεται και ο διαπρύσιος κήρυκας της “ηθικής”-εδώ γελάμε-Αν ενδιαφερόταν να ενημερώσει τους πολίτες είχε τρόπο να το κάνει. Και από το fb, και από το site του και από το “νόμιμο” κανάλι που εμφανίζεται. Εξάλλου το κάνει διαρκώς για ένα σωρό σημαντικά θέματα, όπως για παράδειγμα τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει το στοματικό sex. Δεν το έκανε. Ίσως δε διαβάζει ούτε ο ίδιος την εφημερίδα του) – See more at: http://www.kozan.gr/?p=149534Σ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ KOZAN.GR.ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ,ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΜΑΡΩΤΙΕΜΑΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.