Στα «Μπουχάρια» βρέθηκαν την Κυριακή 9/3 η Ταξιδιωτική Λέσχη Θεσσαλονίκης και το περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – Αρνητικά σχόλια για την κατάσταση του περιπατητικού μονοπατιού

mpoux9 (0) 1Το γεωπάρκο των «Μπουχαριών» στο Μικρόβαλτο επισκέφτηκε την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 η Ταξιδιωτική Λέσχη Θεσσαλονίκης, μέλος του Ομίλου «Έλληνες Περιηγητές», όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις μοναδικές γεωμορφές της φύσης, τα Μπουχάρια και τα Νοχτάρια, στο πλαίσιο ημερήσιας εκδρομής που περιελάμβανε και το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής.

Διοργανωτές και επικεφαλής της αποστολής -& του ομίλου- ήταν οι δημιουργοί και εκδότες του πλέον έγκυρου και πρωτοποριακού περιηγητικού περιοδικού ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Θεόφιλος Μπασγιουράκης και Άννα Καλαϊτζή.

mpoux9 (1) 1Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε το  εξώφυλλο και το 23σέλιδο αφιέρωμα στα «Μπουχάρια» του ως άνω έγκριτου περιοδικού πανελλαδικής εμβέλειας  στο τεύχος Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2005, που πιστεύουμε ότι έπαιξε σπουδαίο ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξη και αξιοποίησή του -δημιουργία Γεωπάρκου, οδοποιία-.

ΥΓ. Παρά τις ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις των εκδρομέων που εκφράστηκαν, αρνητικά ήταν τα σχόλια για την κακή κατάσταση του περιπατητικού μονοπατιού με τις ξεκολλημένες πλάκες που χρήζουν άμεσης συντήρησης -το πρόβλημα το είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό, γραπτή αναφορά από 23.11.2012-.

Γ.Μ./mikrovalto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.