Νέα ομάδα στο facebook για τον Κωστή Πολύζο…

10632646_649582211822341_3619697963640585488_n-600x189Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι αναγκαστήκαμε να δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα για τον Κωστή και να συνεχίσουμε εδώ τις δράσεις μας μιας και κατηγορούμαστε άδικα για την κλοπή της ομάδας «Έρευνα για τον Κωστή Πολύζο». Ουδέποτε κλέψαμε την ομάδα, εκμεταλλευτήκαμε ή κοροϊδέψαμε κάποιον και για αυτό το λόγο σας βάζουμε τις φωτογραφίες για να κρίνετε και μόνοι σας.

Σας παρακαλούμε να μείνετε κοντά μας και να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο μας για τη δικαίωση της μνήμης του Κωστή που όλοι αγαπήσαμε! Έχουμε παραπάνω στοιχεία για αυτές τις κατηγορίες απλώς θέλουμε η μεταβίβαση από την μία ομάδα στην άλλη να γίνει με χαμηλούς τόνους!

Παρακαλούμε θερμά να τηρήσετε τους σιωπηλούς όρους όπως το να μην αναφερόμαστε σε ονόματα και να μην φωτογραφίζουμε καταστάσεις, να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και να είμαστε φιλικοί μεταξύ μας όπως θα το ήθελε και ο Κωστής και όπως ήσασταν άλλωστε όλο τον καιρό στην άλλη ομάδα. Όποιος επιθυμεί να είναι μέλος και στην άλλη ομάδα μπορεί να ζητήσει την επανένταξή του στην ομάδα!

Ευχαριστούμε πολύ! Οι διαχειριστές της ομάδας «ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟ»

www.sierafm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.