Ενημερωτική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και του συνδυασμού «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»-Φωτογραφίες

παραταξη (1)Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014, στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου συνάντηση με τους υποψήφιους της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και μέλη της Δημοτικής Κίνησης.

Η συνάντηση ξεκίνησε με έναν απολογισμό δράσης της νέας δημοτικής αρχής από τον Δήμαρχο και συνεχίστηκε με ενημέρωση από τους Αντιδημάρχους για τις ενέργειες της κάθε Αντιδημαρχίας και τις προτεραιότητες για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

παραταξηΑκολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός  διάλογος επί θεμάτων προγραμματισμού και συνεργειών που οφείλουν να αναπτυχθούν μεταξύ της Δημοτικής Κίνησης και της Δημοτικής αρχής, οι οποίες θα ενισχύσουν την προσπάθεια για συμμετοχικές διαδικασίες ως προς την υλοποίηση κοινών στοχεύσεων, προς όφελος όλων των δημοτών και ιδιαίτερα των τοπικών κοινοτήτων.

Η διαδικασία αντιμετωπίστηκε θετικά από όλους του παρευρισκόμενους και εκφράστηκε κοινή βούληση και επιθυμία να εδραιωθούν στο μέλλον παρόμοιου τύπου συναντήσεις.

 

31-10-2014

Δημοτική Κίνηση – Κοζάνη Τόπος να ζεις

1 comment for “Ενημερωτική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και του συνδυασμού «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»-Φωτογραφίες

  1. sgourlias
    31 Οκτωβρίου 2014 at 16:38

    ….Κι απομνες χάρη να κοιτάς μάναχος το μικρόφωνο, στα ίλιγαμε βάλι για δήμαρχους αλλα μπα…αι τωρα…κατσι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.