«Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει…Θα σε γ… με το που θα αναλάβεις»! – Η απορία, οι «νουθεσίες» και οι προειδοποιήσεις Βενιζέλου προς Τσίπρα!

D9232B73CFF759561587C7D11DB7452CΈναν διαφορετικό διάλογο ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών, μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος μέσω της στήλης του στα Νέα της Τρίτης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός Εξωτερικών έδειξε να αναρωτιέται για την βιασύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.

Ο διάλογος «που μου μεταφέρθηκε», όπως λέει ο Γιώργος Παπαχρήστος, έχει ως εξής:

-Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ…;  Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή.

-Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ… Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μην χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά.

-Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ… με το που θα αναλάβεις.

www.in.gr

1 comment for “«Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει…Θα σε γ… με το που θα αναλάβεις»! – Η απορία, οι «νουθεσίες» και οι προειδοποιήσεις Βενιζέλου προς Τσίπρα!

 1. κουτση μαρια
  16 Δεκεμβρίου 2014 at 22:31

  ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΧΤΕΣ

  Τρεις βουλευτές του παλαιού λεγόμενου υπολοίπου Αττικής οι της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας καθώς και ο ανεξάρτητος Βασίλης Οικονόμου, κατέθεσαν τροπολογία που διεκδικεί επαξίως θέση στο βιβλίο Γκίνες στην κατηγορία το μεγαλύτερο ρουσφέτι!

  Οι τρεις βουλευτές με την τροπολογία ζητούν να παγώσουν όλα τα πρόστιμα καθώς και να μπλοκάρουν οι πράξεις διοικητικής αποβολής (λέγε με κατεδαφίσεις) σε όλους όσοι έχουν καταπατήσει και χτίσει μέσα σε δάση και δασικές εκτάσεις όπου γης!

  Ζητούν, μάλιστα, η αναστολή της είσπραξης προστίμων και κατεδαφίσεων να γίνει ακόμα κι αν υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση!

  Το αιτιολογικό που προβάλλουν για αυτό το εκτρωματικό, αντισυνταγματικό και άδικο για τους πολίτες που σέβονται τους νόμους, ρουσφέτι, είναι να ισχύσει η αναστολή μέχρι την κύρωση των δασικών χαρτών, δηλαδή για πάντα!

  Να σημειωθεί ότι οι οριστικοί δασικοί χάρτες καλύπτουν μόνον το 1% της επικράτειας της χώρας αφού η πολιτική πρακτική της κυβέρνησης είναι να μην τους αναρτά για να μην κυρωθούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν και σε 11 νομούς της χώρας – ανάμεσά τους και στην Αττική- έχουν συνταχθεί δασικοί χάρτες δεν αναρτώνται!

  Το ερώτημα είναι εάν ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Ταγαράς θα κάνει δεκτή την εκτρωματική τροπολογία που άλλωστε ταιριάζει γάντι με το δασοκτόνο σχέδιο νόμου «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα- Ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις» που συζητείται στη Βουλή και μάλιστα θα ψηφιστεί το Σάββατο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.