Τα γυρνάει και η Γιαταγάνα: Δεν γνωρίζω αν ο Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Καμμένου

21347072Αλλαγή “πλεύσης” και από την Χρυσούλα Γιαταγάνα. Η βουλευτής, σε δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει και δεν υπαινίχθηκε αν ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Πάνου Καμμένου.

Μάλιστα, σημειώνει η κ. Γιαταγάνα ότι δεν είπε ποτέ και δεν πιστεύει ότι οι καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού είναι στημένες.

«Με αφορμή δημοσιεύματα ύστερα από συνομιλία που είχα με δημοσιογράφους στη Βουλή, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής: Δεν είπα ποτέ, και δεν πιστεύω, ότι οι καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του είναι στημένες. Αντίθετα θεωρώ, και το υπογράμμισα στους δημοσιογράφους, ότι η υπόθεση αυτή είναι σοβαρή και πρέπει να ελεγχθεί άμεσα και εξονυχιστικά από την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου», αναφέρει στη δήλωσή της η βουλευτής.

Οι δημοσιογράφοι πάντως που είχαν το πρωί τη συζήτηση με την κ. Γιαταγάνα, επιμένουν ότι η βουλευτής τους δήλωσε ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος παραμένει στέλεχος των ΑΝΕΛ και μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δήλωση, η ίδια έδωσε το «πράσινο φως».

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως μετά την πρωινή δήλωση Γιαταγάνα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωσή τους έκαναν σαφές ότι τη Δευτέρα θα αποτανθούν στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.