Κοzanimedia: Σχόλιο με νόημα του Γιάννη Αποστολίδη για τα όσα συνεβησαν στην επίσκεψη Τσίπρα: «Πως το είπε ο Μανώλης; Να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό;»

apostolidisΜε μια ανάρτηση με ιδιαίτερο…ενδιαφέρον, το γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αποστολίδης σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην επίσκεχη Τσίπρα στην Κοζάνη, αναρτώντας στο Facebook το κείμενο του www.kozani.tv με τίτλο «Επίσημο…άδειασμα του Α. Τσίπρα στις αποφάσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ!»

Ο κ. Αποστολίδης γραφει » Πως το είπε ο Μανώλης; Να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό;
Εγώ κρατάω του Χαρίλαου, Θα το κουβεντιάσω με το μαξιλάρι μου απόψε…»

Μια ανάρτηση και ένα σχόλιο ενδεικτικά του μεγάλου προβληματισμού που δημιούργησαν σε αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πολλά από τα όσα συνέβησαν  στα Κοίλα…

 

1 comment for “Κοzanimedia: Σχόλιο με νόημα του Γιάννη Αποστολίδη για τα όσα συνεβησαν στην επίσκεψη Τσίπρα: «Πως το είπε ο Μανώλης; Να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό;»

  1. Ok
    21 Δεκεμβρίου 2014 at 10:42

    Καλα θα κάνει ο κ. Αποστολιδης, και όλοι οι δικοί του επίσης, να συνειδητοποιήσει ότι όταν » φασιζεις» μέσα στο ίδιο σου το κόμμα (αριστερή πλατφόρμα, ντεμεκ??) και δεν ανοίγεις το μυαλό σου για το καλό του τόπου, και παραμένεις αρνητικός σε ολα (βλέπε :Καρυπιδης) μόνο και μόνο για να έχεις » το δικό σου ρόλο»‘ αυτά παθαινεις….. Να το πει και στους φίλους του, και στον άλλο, τον διαφημιστή (που το παίζει δημοσιογράφος, τρομάρα του) και νομίζει ότι είναι παράγοντας (κλαίω …αχαχαχα), και στον άλλο τον δημοσιογράφο, που σκίζουν μήνες τώρα τα καλσόν τους…. Άντε πια. Υπάρχει Θεός. Υπάρχει δικαίωση. Σας το λέω εγώ, ο απλούστερος απο τους πιο απλούς μπερδεμένος ψηφοφόρος.
    Να μην ξεχάσω, να του πείτε ακόμα να κοιτάει τι θα κάνει με τα δικά του (βλέπε Συνεταιριστική τράπεζα) και ότι δεν του παει τελικά η …. Πολιτική ανάλυση-τοποθέτηση….. Αυτά τα ολίγα.
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.