Μιχάλης Παπαδόπουλος: «Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν – οφείλω να είμαι παρών την επόμενη μέρα, σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τόσο την περιοχή μας»

Φίλες και φίλοι,

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων, βλέπουμε πως ο Ελληνικός λαός εμπιστεύθηκε το τιμόνι της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ. Με έντονη την ανησυχία για τις εξελίξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, εύχομαι η νέα κυβέρνηση να βαδίσει με γνώμονα τη σταθερότητα, αλλά και την αδιαπραγμάτευτη Ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας, στην εξομάλυνση της οικονομικής κατάστασης.

Ευχαριστώ από καρδιάς, όλες και όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με το σταυρό προτίμησης.. Ευχαριστώ τους 8.689 συμπολίτες μας, που σε αυτές τις εκλογές, επιβράβευσαν τις παρεμβάσεις και δράσεις μου για την περιοχή και τη συμμετοχή μου στο κυβερνητικό έργο.

Τους ευχαριστώ τον καθένα προσωπικά από καρδιάς γιατί σε συνθήκες μεγάλης πτώσης της Νέας Δημοκρατίας, μου επιφύλασσαν μια άνοδο της τάξης του 40% των δυνάμεων μου σε σταυρούς προτίμησης, σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές του 2012.

Είμαι υπερήφανος για τις επιλογές μου και για τις ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις που έλαβα, υπερασπιζόμενος τη Νέα Δημοκρατία και τη σταθερή πορεία της χώρας.

Δεν μετανιώνω στιγμή, που προτίμησα να είμαι ωφέλιμος για τον τόπο, και όχι αρεστός.

Η συγκινητική συμμετοχή στον αγώνα που έδωσα, ανθρώπων γνωστών και άγνωστων και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, μου δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ότι papadopoulos_mix2, όσο και την παράταξη. Και θα είμαι παρών, όπως πάντα.

 

Σας ευχαριστώ όλες και όλους

 

Μιχάλης Παπαδόπουλος

 

 

 

1 comment for “Μιχάλης Παπαδόπουλος: «Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν – οφείλω να είμαι παρών την επόμενη μέρα, σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τόσο την περιοχή μας»

  1. mantarinos
    26 Ιανουαρίου 2015 at 22:14

    Περήφανος για τα «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» Μιχάλη;
    Αντί να ντρέπεσαι;
    Άντε σπίτι τώρα να ξεκουραστείς λίγο και να ξανασκεφτείς αν πρέπει να σαι περήφανος που ξεπουλούσες την Ελλάδα μαζί με τους Σαμαρο-Βενιζελικούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.