Οι αστρολογικές προβλέψεις από 9 εως 15 Φεβρουαρίου

oi-astrologikes-problepseis-apo-09-ews-15-febrouariou.w_lΚΡΙΟΣ

Μετά από είκοσι σχεδόν μέρες στασιμότητας, τo peak της εβδομάδας είναι ο Ερμής που γυρνάει στην ορθή του πορεία, δίνοντας και πάλι ορμή στα σχέδιά σας για το μέλλον, καθώς και κινητικότητα στη δικτύωση, τις ομάδες και τους φίλους, με τους οποίους θα αναζητήσετε έντονα την ανταλλαγή απόψεων. Οι μηχανές ανάβουν ξανά, προσοχή όμως, το «τρένο» αναχωρεί με χαμηλές ταχύτητες –τουλάχιστον στις αρχές της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έμφαση στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα δώσει η επαναφορά του Ερμή στην ορθή του πορεία, ενώ δεν θα λείψει η κινητικότητα στους τομείς αυτούς. Επαγγελματικά ραντεβού, μετακινήσεις και έντονη κοινωνική συναναστροφή θα δώσουν τον τόνο της εβδομάδας. Η ασυνεννοησία και οι καθυστερήσεις στο χώρο της δουλειάς φαίνεται να υποχωρούν σιγά-σιγά ενώ και οι σχέσεις με άτομα εξουσίας εξομαλύνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ταξίδια- νομικές υποθέσεις- σπουδές είναι το τρίπτυχο που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την εβδομάδα που έρχεται, με τον κυβερνήτη σας σε ορθή πλέον πορεία, ενώ δεν αποκλείεται ένα ταξίδι να διευρύνει τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σας. Οι καταστάσεις της καθημερινότητας ίσως σταθούν αφορμή να φιλοσοφήσετε το νόημά τους, ενώ για κάποιους δεν αποκλείονται οι επαφές με το εξωτερικό. Μεγάλη κινητικότητα για σπουδαστές, καθηγητές, νομικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα, οι μετακινήσεις και η επικοινωνία μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο αυτή την βδομάδα, ενώ ενισχύεται η επιθυμία για διερεύνηση κρυμμένων μυστικών και παρασκηνίων. Η επικοινωνία και οι συζητήσεις εμβαθύνονται τώρα, ενώ ο νους γίνεται διεισδυτικός και περίεργος. Συναλλαγές με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, υποχρεώσεις σε δάνεια και εφορίες που το προηγούμενο διάστημα προέκυψαν από το παρελθόν αρχίζουν να «τρέχουν» πάλι.

ΛΕΩΝ

«Ποικιλία» στις κοινωνικές και συντροφικές συναναστροφές είναι η λέξη-κλειδί της εβδομάδας, ενώ το επικοινωνιακό σας «σλάλομ» θα είναι στα φόρτε του, ενισχύοντας φλερτ και συνεργασίες. Προβληματικές καταστάσεις με το έτερον ήμισυ, κολλητούς φίλους ακόμη και συνεργάτες που προέκυψαν το περασμένο διάστημα από το παρελθόν, μπορούν τώρα να συζητηθούν -ακόμη και με χιούμορ- και σταδιακά να εξομαλυνθούν. Ανάγκη για μοίρασμα ιδεών και πληροφοριών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την ανάγκη να έχετε νου και σώμα υπεραπασχολημένο αυτή την εβδομάδα θα τονίσει η επιστροφή του κυβερνήτη σας σε ορθή πορεία, ενώ μεγάλο μέρος των μετακινήσεων και της έννοιας σας θα αναλωθεί στην εργασιακή καθημερινότητα. Προσοχή στην υπερβολική διανοητικότητα της περιόδου, που μπορεί να φέρει νεύρα και υπερδιέγερση. Καλή περίοδος όμως για να επικοινωνήσετε τυχόν θέματα υγείας και να λάβετε την ανάλογη πληροφόρηση.

ΖΥΓΟΣ

Διανοητικά παιχνίδια, εξωστρέφεια, διασκέδαση και πρόσκαιρα φλερτ φέρνει ο ορθόδρομος πλέον Ερμής στο ζώδιό σας, φέρνοντας έναν αέρα ελαφρότητας και αεικινησίας, ενώ η ξεκάθαρη έκφραση των ιδεών και των απόψεων σας σάς γεμίζει αυτοπεποίθηση. Τα γρανάζια του ερωτικού παιχνιδιού και η δημιουργικότητα «ξεκολλάνε» από τη «λάσπη» του προηγούμενου διαστήματος, ενώ η επικοινωνία «σηκώνει» τώρα λίγη περισσότερη περιέργεια, ποικιλία, ακόμη και θεατρικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο συναισθηματικός τρόπος σκέψης που σας είχε κατακλύσει ολόκληρο σχεδόν τον προηγούμενο μήνα, και που σας έφερε σε επαφή με αναμνήσεις του παρελθόντος, φαίνεται πως συνεχίζεται και την επόμενη βδομάδα, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανή μία μετακόμιση ή αλλαγή μέσα στο σπίτι σας, που ενδέχεται να γίνει κέντρο διερχομένων αυτές τις μέρες. Οικογενειακά ζητήματα απασχολούν νου και σκέψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση και επικοινωνία. Μαζί με τα αδέλφια και τους συγγενείς, αυτοί είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, ενώ μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον για μαθήματα και σεμινάρια. Η ευφράδεια λόγου, η διανοητικότητα και η αεικινησία κορυφώνονται τώρα, ευτυχώς όμως οι λογικές αντιδράσεις σε καθημερινές υποθέσεις που θα προκύψουν, θα λειτουργήσουν ως αντίβαρο στην τάση για υπερβολή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εξυπνάδα σας θα επιστρατεύσετε τις επόμενες ημέρες προκειμένου να επωφεληθείτε οικονομικά, ενώ τα γραπτά, το εμπόριο και οι επικοινωνίες μπορούν να λειτουργήσουν ως μέσα για την προσέλκυση εσόδων. Πιθανή και δεύτερη πηγή εσόδων. Η επιδεξιότητα και η ευελιξία σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο όχι μόνο για το πορτοφόλι σας αλλά και για το αίσθημα ασφάλειας. Προσοχή σε επιφανειακές κρίσεις που μπορεί να κοστίσουν οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βιαστικούς, ανυπόμονους και μάλλον νευρικούς σάς βρίσκει η επαναφορά του αεικίνητου Ερμή στην ορθή του πορεία, ενώ δεν θα λείψει και η υποκειμενικότητα στις συνδιαλλαγές σας με τους άλλους. Η περιέργεια και η εξωστρέφεια θα συναγωνίζονται την εξυπνάδα σας, προσοχή όμως γιατί η υπερβολική λεκτική υπερδιέγερση των ημερών μπορεί να σας κάνει αδιάφορους στην άποψη των συνομιλητών σας ή να προκαλέσει το θυμό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Νοητική ασάφεια και θολούρα φέρνει για το ζώδιό σας ο Ερμής, που μέσα στο υδάτινο περιβάλλον του 12ου οίκου που διατρέχει, μάλλον νιώθει έξω από…τα νερά του. Αν και ιδανική περίοδος για έρευνα και γόνιμη χρήση της φαντασίας και της διαίσθησης, δεν ευνοεί ιδιαίτερα τη συγκέντρωση και την εστίαση στα θέματα της καθημερινότητας. Πιθανές απογοητεύσεις από τα αδέλφια ή συγγενικά πρόσωπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.