ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Το περιστατικό (τροχαίο) έγινε στις 11:20 το πρωί στην συμβολή των οδών Γουμεράςasthenoforoxkoaeyucvl και Βενιζέλου στη πόλη της Πτολεμαΐδας. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχοντας μάλιστα ενα καρδιολογικό

περιστατικό, με φωτεινό φάρο και ανοιχτή σειρήνα κατευθύνονταν (μεταφέροντας τον ασθενή) προς το Μποδοσάκειο νοσοκομείο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΕΙΧ αυτοκίνητο που βγήκε από την οδό Βενιζέλου. Από τη σύγκρουση έπαθαν μεγάλες υλικές ζημιές και τα δυο οχήματα το ασθενοφόρο όσο και το ΙΧ αυτοκίνητο.

Μάλιστα οι διασώστες του ΕΚΑΒ χρειάστηκε, μαζί με το καρδιολογικό περιστατικό να μεταφέρουν και τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου στο νοσοκομείο. Χρειάστηκε να κλιθεί άλλο ασθενοφόρο καθώς το πρώτο ακινητοποιήθηκε λόγω των υλικών ζημιών. Όπως μας δήλωσε ο Θωμάς Σαραφίδης πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ η Πτολεμαΐδα στο εξής και μέχρι να διορθωθούν οι ζημιές θα έχει ένα μόνον διαθέσιμο ασθενοφόρο. Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Πτολεμαΐδας.

πηγή:eordaia.org

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.