Στα άκρα η κόντρα των…συγκυβερνώντων Ραχήλ-Κάτανα:Μέσω Facebook η απάντηση της-«Δεν με ανέδειξε κανέναν κόμμα ούτε εκπροσώπησα τις απόψεις μου μέσω αυτού, αλλά με εξέλεξαν οι πολίτες του Ν. Κοζάνης»!

makriΜέσω facebook απάντησε η Ραχήλ Μακρή στον Χάρη Κάτανα, για την ανακοίνωση του σχετικά με την Πτολεμαίδα 5:
Χάρη Κάτανα χαίρομαι που αναγνωρίζεις ότι ανήκεις σε πολιτικό μόρφωμα. Επιθυμώ δε να σε πληροφορήσω ότι
Δεν με ανέδειξε κανέναν κόμμα ούτε εκπροσώπησα τις απόψεις μου μέσω αυτού , αλλά με εξέλεξαν οι πολίτες του Ν. Κοζάνης και πάλεψα για τα δίκαια αιτημάτα τους όπως και όλων των Ελλήνων πριν ακόμα εσύ γνωρίσεις και φυσικά ενταχθείς σε ένα κίνημα το οποίο έχει καταντήσει μόρφωμα κατα την παραδοχή σου.
Παράλληλα σε πληροφορώ ότι οι Βουλευτές απολογούμαστε στους εκλογείς μας και όχι σε κομματικά όργανα και χαμηλόβαθμα στελέχη τους μη εκλεγμένα από τους πολίτες. Οι Βουλευτές εκφράζουν πολιτικές θέςεις από το βήμα της Βουλής και όχι απόψεις όπως σε καφενείο και γι αυτό είναι υπεύθυνοι.
Πολιτικές θέσεις επιπρόσθετα εκφράζονται μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και αν πιστεύεις ότι δεν ευσταθούν αυτά στα οποία αναφέρομαι καλύτερα να ενημερωθείς για την ερώτηση του κοινοβουλετικού σου εκπροσώπου.
Οι πράξεις, θέσεις και πολιτικές τοποθετήσεις μου καθώς και οι επιλογές μου κρίθηκαν ήδη από τους πολίτες του Ν. Κοζάνης οι οποίοι τις επιβράβευσαν με 13.000 ψήφους αριθμό πολλαπλάσιο από τον τελυταίο σε ψήφους βουλευτή του νομού.
Ως εκ τούτου πριν εκδόσεις μανιφέστα κομματοφροσύνης φρόντισε να ενημερωθείς για ποιον, για τι και επί ποιού αντικειμένου εκδίδονται οι πολιτικές τοποθετήσεις στις οποίες η στοιχειώδη νοημοσύνη επιβάλλει να μην απαντώνται με προσωπικές επιθέσεις.

http://www.xronos-kozanis.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.