Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Γρεβενών «ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ” στον Μητροπολίτη Γρεβενών

ΔΩΡΟ-ΖΩΗΣ-ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ-27-03-15-300x229Την Παρασκευή 27-03-2015 τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Γρεβενών «ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ” επισκέφθηκαν στην Μητρόπολη Γρεβενών τον Μητροπολίτη κ.κ. Δαυίδ όπου τον ενημέρωσαν για τις επικείμενες ενέργειες και τους στόχους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών.
Ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ.Δαυίδ διαλέχθηκε με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και κατέστην αρωγός των προσπαθειών αυτού για το μέλλον της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Νομό Γρεβενών, κυρίως για την προσέλκυση νέων και τακτικών αιμοδοτών στις αιμοδοσίες του Συλλόγου, διαμέσου και προτροπών προς το ποίμνιο του Νομού Γρεβενών.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Γρεβενών εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ.Δαυίδ, ευχόμενα την αγαστή και δημιουργική συνεργασία με την Μητρόπολη Γρεβενών και τον ίδιο τον Μητροπολίτη, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες του Νομού να προσέλθουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες και τις δράσεις του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.