Χρήστος Σάββας-Πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης: «Με απείλησαν ότι θα βρεθώ στο χαντάκι. Οι γνωστοί «νταβατζήδες» έρχονταν στο μαγαζί μου και με απειλούσαν» – Αποκάλυψη σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

 sav708_1Για τους εκβιασμούς που έχει δεχτεί μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 ο Χρήστος Σάββας.Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης ισχυρίστηκε ότι ένα κατεστημένο διοικεί το ποδόσφαιρο τα τελευταία 25 χρόνια, στο οποίο όπως ανέφερε ενέταξαν τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή. Αποκάλυψε πως δέχτηκε απειλές «γνωστούς νταβατζήδες» ότι θα βρεθεί στο χαντάκι.

Ερωτώμενος αρχικά για το αν θα αλλάξουν τα πράγματα είπε: «Το εύχομαι αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω πολλά πράγματα».

Για τους εκβιασμούς που είχε δεχθεί από το κατεστημένο του ποδοσφαίρου: «Μέσω του αναπληρωτή προέδρου μου είχαν ζητήσει αυτά που ζήτησαν. Πήραν την απάντηση που έπρεπε και με τους διαιτητές κάτι έγινε αλλά παρατηρητή από την ένωση μας δεν είδαμε ξανά στο πρωτάθλημα. Η κατάσταση συνεχίζεται και το πόσο ακριβά πλήρωσα εγώ και η ένωση μου αυτό που κάναμε το ξέρω εγώ. Τα παιδιά με στηρίζουν και έγιναν πάρα πολλοί εκβιασμοί. Στην ΕΠΟ ήρθαν νέοι «νταβατζήδες» μετά τον Κουρίδη και ήρθε ο κ. Τζανόπουλος και ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Όλα αυτά τα ξέρουν όλοι. Ένα κατεστημένο διοικεί τα ποδόσφαιρο εδώ και 25 χρόνια. Κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει όμως εγώ σε μια στιγμή αδυναμίας μίλησα. Έχω μάθει να υπογράφω με το στόμα μου και να μην τα παίρνω πίσω όσα λέω. Δέχτηκα απειλές ακόμα και πως θα βρεθώ σε χαντάκι. Οι γνωστοί «νταβατζήδες» έρχονταν στο μαγαζί μου και με απειλούσαν. Σε κάποια στιγμή τους είχα πει και εγώ πως έχω μαζί μου μια διμοιρία «τσετσένων».
Προσωπικά έχω υποστεί πολλά αλλά τα έχουν βάλει με την Ένωσή μου και αυτό με πειράζει. Αυτοί ξεπέρασαν τα όρια. Αυτό που με πείραξε είναι πως έκαναν ένα κομμάτι του κατεστημένου τον Γιώργο Σαρρή τον οποίο γνώριζα και είχα άλλη εικόνα. Πριν γίνει κομμάτι του κατεστημένου ήταν άλλος άνθρωπος. Δυόμιση χρόνια τώρα δεν έχουμε κάποιον παρατηρητή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.