Χριστοδουλοπούλου: Οι πρόσφυγες λιάζονται στην Ομόνοια!

κατάλογοςΣε μία ακόμη δήλωση η οποία θα συζητηθεί για τους πρόσφυγες που περνούν κατά χιλιάδες τα σύνορα της χώρας προέβη η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, μετά την προ μηνών δήλωσή της ότι «αν ενοχλούν» θα τους πάρει στους διαδρόμους του υπουργείου.

Η κ. Χριστοδουλοπιούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως κάνοντας η ίδια βόλτα μόνη της χθες στο κέντρο της Αθήνας δεν είδε κανέναν μετανάστη στον δρόμο, ότι το βράδυ δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο «Απλά το πρωί λιάζονται».

Παράλληλα, η κ. Χριστοδουλοπούλου, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει εκπονήσει έκτακτο σχέδιο για τη διαχείριση του προβλήματος στα νησιά και σήμερα θα ανακοινώσει το σχέδιο για την Αττική και άλλες μεγάλες πόλεις.

ΠΑΣΟΚ: Δεν «λιάζονται στις πλατείες»

Απαντώντας στις δηλώσεις της Υπουργού Μετανάστευσης, κα. Χριστοδουλοπούλου, σε ανακοίνωση του, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δεν «λιάζονται στις πλατείες», όπως είπε με εντυπωσιακή «αριστερή» αναλγησία η Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής  κα. Χριστοδουλοπούλου, αλλά πεινάνε, κρυώνουν και φοβούνται.

Η λύση δεν είναι η επιστροφή στο «μοντέλο διαχείρισης» του 2004-2009  σύμφωνα με το οποίο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες εγκαταλείπονταν από το κράτος στις πλατείες – διαφορετική πλατεία για κάθε εθνικότητα- μετατρεπόμενοι σε θύματα για κάθε κακοποιό στοιχείο και δημιουργώντας από την άλλη τεράστιο ζήτημα κοινωνικής συνοχής και ειρήνης.

Η λύση είναι η εφαρμογή του νόμου 3907/2011.

Αναλογίζεται η κυβέρνηση την επιρροή που άσκησαν στην αύξηση του κύματος μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο οι δημόσιες διαφωνίες των υπουργών της, οι απροετοίμαστες κινήσεις της και οι δήθεν απειλές κορυφαίων στελεχών της προς την Ευρώπη ότι θα την «γεμίσουν» με μετανάστες και πρόσφυγες χωρίς χαρτιά;

www.thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.