Ραχήλ Μακρή κατά δημοσιογράφων: Ανθρωποφάγοι που γράφουν ηλιθιότητες-Απαντά στην κριτική για τη «ντίβα»

diva-raxil-708Στην αντεπίθεση πέρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, έπειτα από την κριτική που δέχθηκε για την φωτογράφιση-συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό.

Η κα Μακρή απαντάει για το «ντίβα» και «γκαζοφονιάς» κάνοντας λόγο για «ανθρωποφάγους και ηλίθιους δημοσιογράφους».

Αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook:

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως βγήκαν οι ανθρωποφάγοι και χωρίς να έχουν διαβάσει καν την συνέντευξη μου, πιάστηκαν από τους αυθαίρετους τίτλους που οι <<δημοσιογράφοι>> ανέβασαν μεταφεροντάς τους ως δικούς μου αυτοχαρακτηριςμούς.

Για να δω πόσες μέρες θα γράφετε ηλιθιότητες και άλλες πόσες θα παίζετε στα κανάλια της διαπλοκής ηλιθιότητες από δημοςιογράφους κατά το γνωςτό στην Ελλάδα ότι δηλώςεις είσαι. 

Όλος αυτός ο πανικός τους μου θυμίζει την μελέτη του Κάρλο Μ. Τσιπόλα: οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας. << το γεγονός πως οι δραστηριότητες και οι ενέργειες του ηλίθιου πλάσματος είναι απόλυτα αλλοπρόσαλλες και παράλογες δεν καθιστά μόνο την άμυνα προβληματική αλλά και την όποια αντεπίθεση εξαιρετικά δύσκολη- σαν να προσπαθείς να στοχεύσεις ένα αντικείμενο που μπορεί να κινηθεί με τις ποιό απίθανες και απροσδόκητες κινήσεις. Αυτό είναι που και ο Ντίκενς και ο Σίλερ είχαν κατά νου, όταν ο πρώτος παρέθετε πως με ηλιθιότητα και καλή πέψη ο άνθρωπος μπορεί να υπομείνει αρκετά ενώ ο τελευταίος έγραφε πως ενάντια στην ηλιθιότητα ακόμη και οι Θεοί αγωνίζονται μάταια».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.