Επιχειρηματικές γνώσεις

nestoras-1Του Νέστορα Κολοβού*

Παρακολουθώντας τις κατά καιρούς εκδηλώσεις διαφόρων φορέων για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, διαπιστώνεται όλο και περισσότερο η αυξανόμενη αποχή του επιχειρηματικού κόσμου, γεγονός που δεν είναι ελπιδοφόρο για το μέλλον της επιχειρηματικότητας. Το να ψάξει κάποιος να βρει δικαιολογίες γι αυτό, είναι το εύκολο. Το να βρει όμως έστω και ένα πραγματικό λόγο είναι το δύσκολο.

·         Πώς περιμένουν οι επιχειρηματίες να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους;

·         Πως περιμένουν οι επιχειρηματίες να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους;

·         Πως περιμένουν οι επιχειρηματίες να αποκτήσουν εμπειρίες;

·         Πώς περιμένουν οι επιχειρηματίες να ενισχύσουν την ψυχολογία τους;

·         Πώς περιμένουν οι επιχειρηματίες να μάθουν νέες στρατηγικές;

·         Πώς περιμένουν οι επιχειρηματίες να εκτελέσουν αποτελεσματικά το σχέδιο δράσης;

·         Πώς περιμένουν οι επιχειρηματίες να γίνουν καλύτεροι;

·         Πώς περιμένουν οι επιχειρηματίες να επιτύχουν;

Με δεδομένο ότι και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει στην επιχειρηματική επιτυχία, η συμμετοχή των επιχειρηματιών σε σεμινάρια, ημερίδες, εκθέσεις, κρίνεται επιβεβλημένη και μάλιστα κάθε επιχειρηματίας πρέπει να την επιδιώκει. Όλο και κάτι καινούργιο θα ακούσει, όλο και κάτι καινούργιο θα μάθει, το οποίο θα του δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι επιχειρηματίες είναι ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις, βελτιώνουν την επιχειρηματική σκέψη, την επιχειρηματική δράση και τα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Όσοι επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.expertsacademy.gr, όπου υπάρχει πλούσια αρθρογραφία.

Δρ Νέστορας Κολοβός*

* Ο Νέστορας Κολοβός είναι διδάκτωρ Γεωλογίας του ΑΠΘ και επί σειρά ετών γεωλόγος στο μεγαλύτερο λιγνιτωρυχείο των Βαλκανίων. Επίσης έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι σύμβουλος επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Διαθέτει πλούσια επαγγελματική, ακαδημαϊκή και διδακτική εμπειρία και βοηθάει ανθρώπους να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.