Νέα βόμβα Μάρδα: Ψάχνουμε 4 δισεκατομμύρια ευρώ

MARDAS_528_355Οι πρόσθετες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν μέχρι τα τέλη Μαίου φτάνουν τα 4 δισ. ευρώ, δήλωσε ο Δ. Μάρδας προσθέτοντας πως με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου μπήκαν στα Ταμεία του Δημοσίου 160 εκατομμύρια ευρώ.

Ξαναπάτησε το κουμπί του συναγερμού ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, που στην διαδρομή από το σπίτι προς το γραφείο του χάνει και βρίσκει τα απαιτούμενα χρήματα για την πληρωμή μισθών και συντάξεων.

Πριν από λίγο ο Δημήτρης Μάρδας δήλωσε λέξη προς λέξη στο ΣΚΑΪ: Οι πρόσθετες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν μέχρι τα τέλη Μαΐου φτάνουν τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Την ώρα που έχουν εξεγερθεί Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου μπήκαν στα Ταμεία 160 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την… αίσθηση του κυρίου Μάρδα οι Περιφερειάρχες είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της ρύθμισης αλλά κάποιοι Δήμαρχοι είναι επιφυλακτικοί.
Ο ίδιος προανήγγειλε νέα ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία το Δημόσιο θα αναλάβει να καλύψει τη ζημία που θα υποστούν οι φορείς επειδή θα σπάσουν τις προθεσμιακές τους καταθέσεις για να μεταφέρουν τα διαθέσιμα τους στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.