Η γλυκιά συνταγή της ημέρας: Κουλουράκια με μήλο

14801012_10209559842527895_1479190545_nΤης Αναστασίας Θεοχαροπούλου-www.dolmadaki.gr

 

1 κουπα καλαμποκέλαιο 1 κουπα ζάχαρη 1 κουπα πουρέ μήλου (στο μουλτιβαζουεμ τα μηλα ) κανέλα λιγο αλατι 500-700 γρ.. φαριναπ

 

1. Χτυπαμε τη ζαχαρη με το λαδι 2. Προσθετουμε τον πολτο απ τα μηλα, την κανελα και σιγα σιγα το αλευρι μεχρι να εχουμε ενα μαλακο ζυμαρι που να μη κολλάει 3. Πλαθουμε τα κουλουράκια και τα βαζουμε σε αντικολλητικο χαρτι Η ελαφρα λαδωμενο ταψακι 4. Ψηνουμε στους 180 βαθμούς στο αέρα για περίπου 20 λεπτα.

 

*η ζαχαρη μπορει να μειωθει σε 3/4 της κουπας **για σοκολατενια 1 κουταλια κακαο *** εκτος απο μηλα μπορουμε να πολτοποιησουμε και αχλαδια μαζι ***απο πανω προαιρετικα σουσαμι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *