Οι οδηγοί ταξί της Κοζάνης αντιδρούν στη νέα θέση της πιάτσας- «Πρώτη μέρα και δεν υπήρχε ένα δημοτικό όργανο…κάναμε τον τροχονόμο για να μη γίνει ατύχημα»-Δείτε το ρεπορτάζ του Top Channel

2 comments for “Οι οδηγοί ταξί της Κοζάνης αντιδρούν στη νέα θέση της πιάτσας- «Πρώτη μέρα και δεν υπήρχε ένα δημοτικό όργανο…κάναμε τον τροχονόμο για να μη γίνει ατύχημα»-Δείτε το ρεπορτάζ του Top Channel

 1. Bill
  19 Ιουνίου 2017 at 22:41

  Κύριε Γραμματέα μπορείτε να μας πείτε ποιος το πρωί έκανε όλη την προεργασία ώστε να μεταφερθείτε στα καινούργια σημεία? Ποιος σας άδειασε την παρκίδα να σταθμεύσετε γεγονός που οδήγησε και έναν οδηγό στα πρόθυρα του αυτοφώρου. Η παράβαση που περιγράφετε σαφώς και δεν μπορεί να ελεγχθεί από Δημοτικό Αστυνομικό αντί για όργανο όπως περιγράφετε και θέλετε να πείτε. Μελετήστε πρώτα τον ΚΟΚ που μάλλον αγνοείτε όπως και τον Νόμο περί απόστασής σας από στάση Αστικών Λεωφορείων που εντέχνως δεν αναφέρετε.

 2. ΠΑΟΚ είσαι. Τέλος.
  19 Ιουνίου 2017 at 23:25

  Κακώς δεχτήκατε κ. Νουραγα να μεταφερθείτε όπου θέλει ο δήμος απλά και μόνο γιατί θέλουν να κάνουν έναν πεζόδρομο στο κεντρικότερο σημείο της πόλης και κακώς είστε τόσο ολιγαρκείς που θα μπορούσατε να αρκεστείτε στην «…οδό Τσόντζα με έξοδο προς την Π. Μελά».
  Κανονικά θα έπρεπε να απαιτήσετε να σταθμεύετε στον πεζόδρομο Ειρήνης, ο οποίος καθώς είναι και φαρδύς θα ήταν και διπλής κυκλοφορίας για να εξυπηρετείστε καλύτερα, να μπορείτε να κάνετε αναστροφή στην πλ. Νίκης που τώρα το μόνο στο οποίο χρησιμεύει είναι να παίζουν ανέμελα κάτι εκατοντάδες παιδιά κάθε μέρα, δύο δημοτικοί υπάλληλοι να σας κάνουν κάνα καφεδάκι και σάντουιτς και άλλοι τρεις αέρα. Γιατί αν διψάσει, πεινάσει ή ζεσταθεί κανένας συνάδελφος θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ο δήμος.
  Τα σωστά να λέγονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.