Έβγαζαν φωτογραφίες με τον Τσίπρα στην ταβέρνα και λένε πως είχαν συνάντηση μαζί του-Το Δελτίο Τύπου και του δημάρχου Γρεβενών!

62d3efe37ac3f1d3d26a13f0dd4cd5a0_LΣτις εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτ. Μακεδονίας συμμετείχε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12 Ιουλίου 2017 στην Κοζάνη. Στο περιθώριο των εργασιών ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα καθώς και με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, κ. Καρυπίδη και του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας κ. Μιχελάκη. Ο Δήμαρχος τους έθεσε απ’ ευθείας την αναγκαιότητα υλοποίησης των βασικότερων αναπτυξιακών έργων της περιοχής μας, όπως η ολοκλήρωση του βόρειου τμήματος του Ε65, η αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, το φυσικό αέριο καθώς και το Επιχειρησιακό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΒΑΑ) Γρεβενών.
Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων τόνισε στον Δήμαρχο πώς τόσο το έργο του φυσικού αερίου όσο και η ολοκλήρωση του Ε65 αποτελούν δεσμεύσεις της κυβέρνησης, όπως ανάλυσε και στην ομιλία του κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

4 comments for “Έβγαζαν φωτογραφίες με τον Τσίπρα στην ταβέρνα και λένε πως είχαν συνάντηση μαζί του-Το Δελτίο Τύπου και του δημάρχου Γρεβενών!

 1. AN
  13 Ιουλίου 2017 at 18:51

  Μεταγραφή η δανεισμός;

 2. AN
  14 Ιουλίου 2017 at 09:40

  Με υποσχετική…απ ότι πληροφορούμαι!

 3. AN
  15 Ιουλίου 2017 at 08:16

  Είχε ξαναφύγει από την ΝΔ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.