Σκληρή δήλωση από τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλο για το Σκοπιανό: «Δεν θα έρθουν τώρα μια χούφτα ανιστόρητων πολιτικών να αλλάξουν την ιστορία! Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

adamopoulo-omiliaΤελικά πόσο αγαπάμε την πατρίδα μας; Πόσο τιμούμε τους προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους γι αυτήν; Μόνο για δηλώσεις στα ΜΜΕ κατά τις εθνικές επετείους είμαστε που όπως αποδεικνύεται δεν τις ασπαζόμαστε κιόλας πολλοί από μας! Με ποιό δικαίωμα κύριοι της κεντρικής πολιτικής σκηνής πάτε να ξεπουλήσετε τη Μακεδονία μας; Και δεν θα μείνουν μόνο στο όνομα! Κρύβονται πολλά από πίσω!! Με ποιό δικαίωμα αγνοείτε την γνώμη των Μακεδόνων που σε μεγάλο ποσοστό που ξεπερνά και το 62% διαφωνεί με αυτό που πάτε να κάνετε; Με ποιό δικαίωμα παρεκκλίνετε από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή; Τί άλλαξε από τότε;
Προσωπικά διαφωνώ με οποιαδήποτε ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων που θα περιέχει τη λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της. Οι Μακεδονομάχοι, ο Παύλος Μελλάς έδωσαν το αίμα τους γι αυτόν το τόπο! Ειδικά η περιοχή μας είναι ποτισμένη με το αίμα του μεγάλου ήρωα! Δεν θα έρθουν τώρα μια χούφτα ανιστόρητων πολιτικών να αλλάξουν την ιστορία! Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/163017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.