Η κοπή της βασιλόπιτας των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας-Φωτογραφίες

Στην οικογενειακή ταβέρνα: «Ζήνων» στην Κοζάνη, έλαβε χώρα η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας των Συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας/Περιφερειακό τμήμα Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου 13/1. Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Λευτέρης Μεταξιώτης ευχήθηκε καλή χρονιά στους συναδέλφους, λέγοντας: «Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά, υγεία, και οικογενειακή ευτυχία», ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει για ακόμη φορά πως: «Ο Σύλλογος δεν έχει κομματική ταυτότητα. Το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει τον αγώνα του. Σας ευχαριστούμαι που μας εμπιστευτήκατε στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ». Ο κ. Μεταξιώτης κάλεσε τους συναδέλφους του να βοηθήσουν οικονομικά τον μικρό Αλέξανδρο που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, τονίζοντας: «Πως πρέπει να προσφέρουμε την αγάπη, το συναίσθημα και ότι άλλο μπορούμε». Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Ομίλου ΟΤΕ , κ. Άγγελος Βουκαντσής, που απηύθυνε με τη σειρά χαιρετισμό. Καθημερινά το γραφείο του παραρτήματος Κοζάνης είναι ανοικτό τις πρωινές ώρες.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 comment for “Η κοπή της βασιλόπιτας των συνταξιούχων ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας-Φωτογραφίες

  1. Καρτέσιος
    14 Ιανουαρίου 2018 at 15:43

    Κρίνοντας απ’ τις ηλικίες τους βλέπω πως οι περισσότεροι βγήκαν στη σύνταξη με πρόωρη το 2000-2001 με εφάπαξ 100.000€ τότε που ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΤΕ αρχίσανε να μας βάζουν τηλέφωνο σε μια βδομάδα αντί για 6 μήνες που μας βάζανε αυτοί. Ανάθεμα κι αν πλήρωσαν στον εργασιακό τους βίο ανάλογες εισφορές. Και τη σύνταξή τους εμείς του ιδιωτικού τομέα την πληρώνουμε ακόμα και σήμερα.
    Θα έπρεπε να κόψουν κι ένα κομμάτι για το «κορόιδο του ιδιωτικού τομέα που έχει ξεσκιστεί στη φορολογία για να γελάμε εμείς στις κοπές της βασιλόπιτας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.