Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης ευχαριστεί την εταιρία «ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.»

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης  ευχαριστούν  την εταιρεία «ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.» γα την  χορηγία της ηλεκτρικής και ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου του  1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης.

 

Η προσφορά της εταιρείας σας έμπρακτα  εισάγει στους μαθητές του σχολείου και στο σύνολο της σχολικής κοινότητας τις έννοιες της ενεργειακής αναβάθμισης και εξοικονόμησης και δι΄αυτών καθιστά απτές τις παραμέτρους προστασίας του περιβάλλοντος.

Σας γνωρίζω ότι βάσει του κανονισμού λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής οι πόροι που θα εξοικονομηθούν  από την ενεργειακή αναβάθμιση της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας θα κατανεμηθούν αναλογικά στο σύνολο των σχολικών μονάδων του Δήμου μας , με τελικούς  αποδέκτες όλους τους μαθητές, καθιστώντας ευρύτερη την διασπορά και την σημασία  του οφέλους.

Παράλληλα η  πρωτοβουλία της εταιρείας σας αποτελεί οδοδείκτη   κοινωνικής  αλληλεγγύης  και συλλογικής  προσφοράς.  Άμεσα  αναγνώσιμα  στοιχεία   που προάγουν  την κοινωνική συνοχή.

Σας ευχαριστούμε.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

 

 

ΝΤΕΛΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.