Η συνταγή της ημέρας: Γλυκό χωρίς όνομα

Της Αναστασίας Θεοχαροπούλου
Πάρτε μια κούπα παραδοσιακή σοκολάτα βιενουά, όπως την έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας στην ξυλόσομπα, και ελάτε να σας πω μια ιστορία.

Η συνέχεια εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.