«Άναψε» η μάχη στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού: O B. Kωνσταντόπουλος και η «Ενωτική Κίνηση» απαντούν στα όσα είπε ο Χρ. Ελευθερίου στο Top Channel: «Ειπώθηκαν ψέματα, που ντράπηκαν τα ίδια, μια και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα είπαν» -«Εμείς δεν ντρεπόμαστε που έχουμε φίλους και συμπολίτες τους κατοίκους του Βελβεντού»

Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Χ. Ελευθερίου

για την τηλεοπτική του παρουσία

στην εκπομπή «ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ»  του TOP CHANNEL

 

Τελικά η απουσία του κ. Ελευθερίου από τα κοινά, έχει στοιχίσει στον ίδιο, όχι μόνο την ενημέρωση επί βασικών ζητημάτων αλλά και στη μνήμη του.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί η άποψή του ότι δεν του ζητήθηκε να συμμετέχει στις εκλογές του 2014,  όταν ο ίδιος στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ότι ζήτησε συγνώμη από την παράταξη για την απουσία του από το ψηφοδέλτιο; Γιατί να ζητήσει συγνώμη αν δεν του είχε ζητηθεί;

 

Η επανεμφάνισή του λίγους μήνες πριν τις  αυτοδιοικητικές εκλογές, ως «μια από τις λύσεις» για το Δήμο Σερβίων- Βελβεντού, θα κριθεί από τους πολίτες καθώς εμείς, σε αντίθεση με τον ίδιο, δεν επιλέγουμε τους αντιπάλους μας. Ας μας εξηγήσει όμως πρώτα τους πραγματικούς λόγους της επανεμφάνισής του στο πολιτικό προσκήνιο, ο άνθρωπος που τα τελευταία 6 χρόνια είχε εξαφανιστεί από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου μας.

Κατανοούμε  το  πρόβλημα που του δημιουργεί η συμπαγής παρουσία της παράταξης «Ενωτική Κίνηση» στις εκλογές του Μαΐου, αλλά το δικό μας ενδιαφέρον για τον τόπο δεν είναι ούτε όψιμο, ούτε καιροσκοπικό. Είναι διαχρονικό και εδράζεται στην διαρκή αγάπη για τον τόπο μας.

 

Σε τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή «ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ» στο TOP CHANNEL, αναζητώντας περιπτώσεις διαχωρισμού και «απογαλακτισμού», από την θητεία μας ως δημοτική αρχή, υπέπεσε σε σωρεία λαθών και ανακριβειών. Λάθη και ανακρίβειες που θέλουμε να πιστεύουμε προέρχονται από  άγνοια και σύγχυση και όχι από σκοπιμότητα. Ταυτόχρονα ήταν έντονη μια συνεχής προσπάθεια αποπροσανατολισμού των συμπολιτών μας.

Στην υπόθεση του οικοπέδου του ΚΤΕΛ, μετέτρεψε τις ενέργειες του δημάρχου κ. Κωνσταντόπουλου, των αντιδημάρχων αλλά και των μελών του δημοτικού συμβουλίου, μέλος του οποίου ήταν και ο ίδιος ,  να οδηγήσουν τον εργολάβο στο αυτόφωρο και εν τέλει στην επαναφορά του οικοπέδου στον δήμο, σε υπόθεση σκιών και ασυνάρτητων καταγγελιών.

Στην υπόθεση της παραχώρησης του Δενδροκομικού Σταθμού Σερβίων στον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, ένα θέμα το οποίο ενέκρινε με την ψήφο του στο δημοτικό συμβούλιο, μας ενημέρωσε 6!!!  χρόνια μετά ότι διαφωνεί.

 

Επέλεξε να επανέλθει στην δημόσια συζήτηση μέσα από τον δρόμο των φαιδρών ψεμάτων.

Ψέματα τα οποία αποκαλύπτουν τις επιδιώξεις του να απαξιώσει το έργο μας ως δημοτική αρχή και τις συμμαχίες που επιδιώκει. Ο ξαφνικός εναγκαλισμός του με πρώην δημάρχους, είναι σεβαστή επιλογή του, αλλά δεν του δίνει  το δικαίωμα να παραποιεί την αλήθεια για έργα στα οποία η δημοτική μας αρχή έβαλε καθοριστικά την σφραγίδα της.

Πολιτιστικό Κέντρο, Ανάπλαση Σερβίων,  είναι έργα της δικής μας θητείας.

Εμείς τροποποιήσαμε την μελέτη της ανάπλασης και συμπεριλάβαμε και την υπογειοποίηση του δικτύου φωτισμού, εμείς  εντάξαμε τα έργα αυτά στο ΕΣΠΑ, διενεργήσαμε τους διαγωνισμούς και αναδείξαμε τους αναδόχους, επί των ημερών μας ξεκίνησαν να κατασκευάζονται.

Είναι άδικο και προσβλητικό για ολόκληρη την παράταξη και τους πρώην συναγωνιστές του,  να απαξιώνει το έργο και την προσφορά τους.

 

Τέλος, να ενημερώσουμε τον κ. Ελευθερίου ότι, τα τελευταία 4 χρόνια το Δήμο Σερβίων- Βελβεντού «διοικεί» ο κ. Κοσματόπουλος. Φαίνεται να το αγνοεί. Εκτός και αν συμφωνεί με τις επιλογές της δημοτικής αρχής, αναζητώντας και εδώ συμμάχους.

Υ.Γ.: Για την υπόθεση του Βελβεντού δεν θα αναφερθούμε. Μία κουβέντα μόνο: Εμείς δεν ντρεπόμαστε που έχουμε φίλους και συμπολίτες τους κατοίκους αυτής της περιοχής…

Γραφείο Τύπου συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση»

 

 

 

2 comments for “«Άναψε» η μάχη στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού: O B. Kωνσταντόπουλος και η «Ενωτική Κίνηση» απαντούν στα όσα είπε ο Χρ. Ελευθερίου στο Top Channel: «Ειπώθηκαν ψέματα, που ντράπηκαν τα ίδια, μια και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα είπαν» -«Εμείς δεν ντρεπόμαστε που έχουμε φίλους και συμπολίτες τους κατοίκους του Βελβεντού»

 1. Τσιτσόκας Aντώνης
  15 Οκτωβρίου 2018 at 17:03

  Κύριε Βασίλη Κωνσταντόπουλε

  Αυτός που πάντοτε παραποιεί την Αλήθεια και ψεύδεται είσαστε ο ίδιος. Επειδή πάντα
  γρήγορα ξεχνάς όσα δημόσια αναφέρεις θα σου θυμίσω μερικά γεγονότα τα οποία σου
  ξεφεύγουνε κάθε φορά που αυτά εμφανίζονται στην επικαιρότητα.!!!!

  Το 2010 το τοπικό διαμέρισμα Καταφυγίου του τότε Δήμου Βελβεντού είχε αντίθετη
  άποψη σχετικά με την ΑΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2010.
  Τότε σου πρότεινα την συμετοχή την δική μου στον συνδιασμό σου και την επίσης
  συμετοχή του κυρίου Ιωάννη Παπαράκου στην τοπική κοινότητα Καταφυγίου΄.

  Εσύ ενώ το αποδέχθηκες στην συνέχεια το απέριψες με την αιτιολογία ότι δεσμεύε-
  σαι από την ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ της κοινωνίας των πολιτών Βελβεντού!!!!!!
  ΑΠΕΚΡΥΨΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Απέκρυψες το ότι ο Στεργίου σε ΑΠΕΙΛΗΣΕ
  ότι εάν συμπεριλάβεις στον συνδιασμό σου άτομα από το Βελβεντό τότε αυτός με
  την Μ.Κ.Ο. θα στηρίξει τον Μακρυγιάννη!!!!

  Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δημου ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ για
  την έγκριση του διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου του πρώην Δήμου Βελβεντου
  οι ορκωτοί λογιστές στην έκθεσή τους αναφέρουνε ότι η αρπαγή του ποσού των
  150.000ΕΥΡΩ από την δωρεά της ζαχαριάδου με απόφαση του Δ.Σ.ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
  είναι παράνομη διοικητική πράξη και θα έπρεπε να καταγγελθεί!!!!!!!!

  ΟΜΩΣ εσύ κύριε Κωσταντόπουλε Ζήτησες από το σώμα να συμπληρώσει ο δήμος
  τα 150.000 ΕΥΡΩ και επειδή ο κύριος Ελευθερίου δεν πειθάρχησε στην εντολή σου
  το γεγονός αυτό ήτανε η αιτία της διαφωνίας μαζί του και για τον λογο αυτό ο κύριος
  Ελευθερίου παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου
  και για τον λόγο αυόν τον ΑΠΕΚΛΕΙΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
  ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2014.
  ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ είναι αληθηνή η τοποθέτηση του κυρίου Ελευθερίου ότι δεν καλέσ
  τηκε να συμετάσχει στον συνδιασμό σου το 2015. Και η συγνώμη που ζήτησε αφορ-
  ρούσε τους δημότες των Σερβίων και όχι το πρόσωπό σου.!!!!!!

  Στην ουσία σήμερα επειδή έχεις αντιληφθεί ότι η συμετοχή του κυρίου Ελευθερίου
  για την διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
  στην ουσία επικυρώνει την αποτυχία σου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές
  που σύμφωνα με την δημόσια τοποθέτησή σου εάν δεν θα εκλεγής Δήμαρχος τότε θα ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ από την διαδικασία των οργάνων
  της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ψαχνοντας να εύρεις ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ επέλε-
  ξες την ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ του Πολιτικού σου αντιπάλου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019!!!!!!!!!!!!!

  Για την ενέργειά σου αυτή θα εισπράξεις και το αντίστοιχο ψηφοθηρικό τίμημα το
  οποίο προβλέπεται αρκετά μεγάλο.

 2. Φωτης
  15 Οκτωβρίου 2018 at 18:06

  Α ρε Τσιτσοκα τιμητή των πάντων. Έτσι να βγαίνεις να στηρίζεις τον Ελευθερίου. Πιο πολύ και πιο δυνατά. Τρίβουν τα χέρια οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Συγχαρητήρια Χρήστο. Να τον χαίρεσαι τον υπερασπιστή σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.