Σχετικά με την κατάληψη στο Πανεπιστήμιο – «Να υπάρξει κατανόηση, αλληλεγγύη και μέριμνα για τα παιδιά που έχουν λάβει την μετεγγραφή τους» (Του Παντελή Γαλίτη)

Κατανοώντας ότι η κατάληψη της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί, κατά την εκτίμηση των φοιτητών και της Συντονιστικής τους Επιτροπής, τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο διαμαρτυρίας και διεκδίκησης, θα ήθελα να προτείνω να υπάρξει κατανόηση, αλληλεγγύη και μέριμνα για τα παιδιά που έχουν λάβει την μετεγγραφή τους και θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους στην Σχολή τους ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης της μετεγγραφής τους και να παραλάβουν τους κωδικούς φοιτητή. Είναι σημαντικό αυτό, καθώς αυτοί οι φοιτητές το τρέχον χρονικό διάστημα στερούνται τόσο της κάρτας σίτισης, όσο και του πάσο, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η οικονομική τους καθημερινότητα.

Επιπρόσθετα, ορατό είναι το ενδεχόμενο το σύστημα «Εύδοξος» να κλείσει πριν προλάβουν οι φοιτητές που εγκρίθηκε η μετεγγραφή τους να παραγγείλουν τα συγγράμματά τους. Πρότασή και παράκλησή μου είναι να επιτραπεί στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Πολυτεχνείου Κοζάνης να διεκπεραιώσουν αυτές τις διαδικασίες, με την προϋπόθεση να διασφαλιστεί ότι αυτό δεν θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην εξέλιξη της κινητοποίησης των φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΠΔΜ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.