ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Ο «βαρκάρης» Χάροντας οδηγεί τη νεκρή ΔΕΗ στον Άδη

Η ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έχει ενημερώσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ότι η μνημονιακή Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και η ανεπαρκή Διοίκηση της ΔΕΗ, οδηγούν τη ΧΩΡΑ σε ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ, τη ΔΕΗ  σε ΠΤΩΧΕΥΣΗ και τη Κοινωνία σε περεταίρωΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ, λόγω της επικείμενης και αναπόφευκτης αύξησηςτης τιμής του ρεύματος στα οικιακάτ ιμολόγια.

Με μία σειρά από ερασιτεχνικούς και άστοχουςχειρισμούς «ενεχυρίασαν»την ανυπολόγιστηςαξίαςδημόσιαπεριουσία στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και την έριξαν στη «μαύρητρύπα» του δημόσιουχρέους.

Μετέτρεψαν τη μικρή ΔΕΗ σε μισή ΔΕΗ και οδήγησαν την επιχείρηση του Ελληνικούλαού στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ, δρομολογώντας τη ΝΕΚΡΗ ΔΕΗ.

Την υποχρεώνουν να παράγει και να ΞΕΠΟΥΛΑΕΙστους αεριτζήδες της ενέργειαςκάτω του κόστους.

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΔΕΗ χωρίς ενδοιασμούς

θέτουν σε εργασιακή ανασφάλεια εν μέσωκρίσηςχιλιάδες εργαζόμενους

θέτουν σε θανάσιμοκίνδυνο την ενεργειακή ασφάλεια και την οικονομία της χώρας και τους  πολίτεςτης σε περαιτέρωΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ.

Το παραμύθι τους – ότι η διαπραγμάτευση τους απέδωσε τα «μέγιστα» να πουλήσουν δηλαδή μόνο λιγνιτικές μονάδες και όχι υδροηλεκτρικές Μονάδες – έχει ΔΡΑΚΟ, γιατί οσονούπω θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ως πανωπροίκι και υδροηλεκτρικά.

Αυτή η παταγώδης ΑΠΟΤΥΧΙΑ υλοποιείται με πρωτοφανείςευνοϊκούς όρους για τους αγοραστές

  • Χωρίς κατώτατο τίμημα,
  • με εγγυήσεις συμμετοχής στο ηλεκτρικό σύστημα εις βάρος της λειτουργίας των μονάδων της ΔΕΗ,
  • με συμμετοχή της ΔΕΗ στις πιθανές ζημιές τους
  • και με ανάληψη από την ΔΕΗ του κόστους της αποχώρησης εργαζομένων από την εργασία ώστε να τις λειτουργήσουν με το λιγότερο δυνατό κόστος ( οι εργολαβίες και εργασιακός μεσαίωνας ) από τον αγοραστή.

Αυτά που πέρασαν στον διαγωνισμό του ξεπουλήματος της περιουσίας της ΔΕΗ δεν τα σκέφτηκανούτε οι πιο σκληροί νεοφιλελεύθεροιγκαουλάιτερ του ιδιωτικού τομέα.

«Κατάφεραν» οι διαπραγματευτές από τα αζήτητα, την πλήρη ανάληψη των ευθυνών για τους εργαζόμενους από την ίδια τη ΔΕΗ,αφαιρώντας  από τον αγοραστή κάθε επιχειρηματικό ρίσκο.

Κυβέρνηση και Διοίκηση προσπαθούν με νύχια και δόντια να χαρίσουν στους αγοραστές έναντι πινακίου φακής τεράστια περιουσία,προικοδοτώντας στους διαδόχους τους ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ πτώμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.