«Ελπίδα»: Η Ελένη Ταϊγανίδου υποψήφια με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου-Η δήλωση υποψηφιότητας

Ονομάζομαι Ελένη Ταϊγανίδου και είμαι η κόρη του Γιάννη από τον Πολύμυλο Κοζάνης.

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός-Συγκοινωνιολόγος και κάτοχος του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με θέμα  «Αρχιτεκτονική-Σχεδιασμός του Χώρου».

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Συνδυασμό της ΕΛΠΙΔΑΣ και επικεφαλής την Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Στην απόφασή μου αυτή τα γερά μου θεμέλια είναι η οικογένεια μου, τα ξαδέρφια μου και οι φίλοι του πατέρα μου από το χωριό μου τον Πολύμυλο, από τον Ελλήσποντο και από την ευρύτερη περιοχή του Νομού Κοζάνης και της Μακεδονίας.

Στην απόφαση μου αυτή, στηρίγματά μου είναι οι φίλοι μου και οι συνάδελφοί μου.

Στην απόφασή μου αυτή οδηγήθηκα από την αγάπη μου για τον ευλογημένο τόπο της Κοζάνης, για τον ευλογημένο τόπο των παιδικών ονείρων μου.

Στην απόφασή μου αυτή οδηγήθηκα από το χρέος απέναντι στην πατρίδα μου.

Σε αυτές τις εκλογές ζητάω την ψήφο σας και δεσμεύομαι απέναντι σε αυτήν.

Πιστεύω  πως ο τόπος μας διέρχεται μια από τις δυσκολότερες περιόδους στην ιστορία του. Στην πλειοψηφία του ο κόσμος βιώνει μια παρατεταμένη οικονομική ύφεση και δυσπραγία που έχει ως αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, και τον κλονισμό των κοινωνικών δομών αλλά και δεσμών.

Στο δημοκρατικό περιβάλλον που έχουμε την καλή τύχη να ζούμε, οι εκλογές είναι ο μηχανισμός μέσα από τον οποίο όλοι μπορούμε χωρίς διακρίσεις, γιατί η ψήφος του καθενός από εμάς έχει την ίδια αξία, να παρέμβουμε κυριαρχικά και να επηρεάσουμε την ροή, όχι κάποιων εξελίξεων αόριστα, αλλά της ίδιας της καθημερινότητάς μας.

Και αυτό κατά μείζονα λόγο συντρέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπου καλούμαστε να εκλέξουμε πρόσωπα που θα έχουν πραγματική γνώση και βούληση να βελτιώσουν τις συνθήκες και να λύσουν τα προβλήματα του τόπου μας.

Σε αυτές τις εκλογές υπερβαίνουμε τους κομματικούς χρωματισμούς και ενωμένοι επικεντρωνόμαστε στην ουσία, που είναι τα καθημερινά προβλήματα και στα πρόσωπα που έχουν άμεση και υλοποιήσιμη πρόταση για την επίλυσή τους.

Αγαπημένοι μου Συμπατριώτες, Φίλοι κι Αδέρφια,

Με οδηγό την ΕΛΠΙΔΑ και επικεφαλής την Γεωργία Ζεμπιλιάδου ζητάω την ψήφο σας και σας καλώ να αξιοποιήσουμε όλοι μαζί τις δυνατότητες και τα εργαλεία που έχουμε για να γίνει η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, ο ευλογημένος τόπος μας, το δυνατό BrandNameστην Ευρωπαϊκή Οικογένεια.

Σας καλώ να πιαστούμε χέρι-χέρι, να πιστέψουμε στο «αύριο» της ΕΛΠΙΔΑΣ και ενωμένοι, μαζί με την Γεωργία, να τραγουδήσουμε το τραγούδι του ανώνυμου τραγουδιστή του Πόντου, το τραγούδι που ο πατέρας μου είχε ως προσευχή:

«Ας έμνε παλληκάρι είκοσι χρονών,

ας είχα και την κάλη μ’ εξ’ εφτά χρονών,

να επαίρνα τη σαΐτα μ´, τ´ αργυρόν τοξάρ´

σον ουρανόν να εβγαίνα σα επουράνια

να ετόξευα τον ήλιον, τα άστρα, το φεγγάρ’

και να εποίνα άλλον ήλιον και άλλους φέγγαρους»

 

 

Με τιμή

Ελένη Ιωάννη Ταϊγανίδου

1 comment for “«Ελπίδα»: Η Ελένη Ταϊγανίδου υποψήφια με τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου-Η δήλωση υποψηφιότητας

  1. 25 Ιουνίου 2019 at 14:51

    ΚΥΡΙΑ ΤΑΙΓΑΝΙΔΗ, ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΚΟΖΑΝΗ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ. Κ. ΟΧΙ. ΙΔΕΑΤΟ..!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.