Γιάννης Καραβασίλης: «Επισκεφθήκαμε ως συνδυασμός την νέα μονάδα Πτολεμαΐδα 5 που είναι υπό κατασκευή. Θυμήθηκα τον μεγάλο αγώνα και την προσπάθεια που κάναμε ως μέλος της διοίκησης της ΔΕΗ.Σήμερα το έργο είναι σε κατασκευή εργάζονται περίπου 1800 εργαζόμενοι και πολλές εταιρίες, κινείται η αγορά στην περιοχή, όλα τα αδιάθετα διαμερίσματα έχουν νοικιαστεί, δόθηκε οξυγόνο ανάπτυξης στην περιοχή»

Προσωπικό σημείωμα του Γιάννη Καραβασίλη:

«Επισκεφθήκαμε ως συνδυασμός την νέα μονάδα Πτολεμαΐδα 5 που είναι υπό κατασκευή. Θυμήθηκα τον μεγάλο αγώνα και την προσπάθεια που κάναμε ως μέλος της διοίκησης της ΔΕΗ. Δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, διότι κατά το παρελθόν, ο διαγωνισμός βγήκε δύο φορές άγονος. Να θυμηθούμε ότι τον Απρίλιο του 2010 πήραμε απόφαση διοίκησης για προκήρυξη της μεγαλύτερης επένδυσης στη χώρα. Τον Ιούνιο του 2011 είχαμε υποβολή δύο προσφορών. Η διοίκηση της ΔΕΗ με πρόεδρο τον κ ΑρΖερβο κάναμε αγώνα δρόμου και εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση του έργου από Γερμανική τράπεζα. Μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Στις 11/12/2012 πήρε απόφαση το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ και δίνει εντολή στον πρόεδρο ΑρΖερβο να υπογράψει την σύμβαση του έργου Πτολεμαΐδα 5 με την Ανάδοχο Εταιρεία την ΤΕΡΝΑ. Σήμερα το έργο είναι σε κατασκευή εργάζονται περίπου 1800 εργαζόμενοι και πολλές εταιρίες, κινείται η αγορά στην περιοχή, όλα τα αδιάθετα διαμερίσματα έχουν νοικιαστεί, δόθηκε οξυγόνο ανάπτυξης στην περιοχή. Εμείς έτσι δημιουργούμε για το κοινωνικό σύνολο και όχι τους ημετέρους!!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.