Σε Βαθύλακκο, Μεσιανή, Ροδίτη και Λεύκαρα ο υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων Βασίλης Κωνσταντόπουλος: «Άμεση μείωση του κόστους άρδευσης με εκσυγχρονισμό και εξυγίανση των ΤΟΕΒ, στελέχωση του γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης με γεωπόνο & κτηνίατρο, εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις, ανακατασκευή των παιδικών χαρών, δρόμος Λεύκαρα-Νεράιδα»

Περιοδεία σε Βαθύλακκο, Μεσιανή, Ροδίτη και Λεύκαρα πραγματοποίησε την Πέμπτη το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων Βασίλης Κωνσταντόπουλος με αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία Δήμου Σερβίων».  Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος συνομίλησε με κατοίκους των χωριών εκθέτοντας το πρόγραμμά του και ακούγοντας τους προβληματισμούς τους.

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στο αρδευτικό που χρειάζεται εκσυγχρονισμό και στην εξυγίανση των ΤΟΕΒ με στόχο να αρχίσει μία νέα περίοδος λειτουργίας χωρίς οικονομικά βάρη, ώστε να μειωθεί το κόστος άρδευσης σε όλη την περιοχή: «Υπολογίζουμε με την εξυγίανση των ΤΟΕΒ και την κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου δίπλα στο αντλιοστάσιο να ρίξουμε το κόστος άρδευσης στο μισό».  Μίλησε επίσης για στελέχωση και ενίσχυση του γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης με προσωπικό που θα παρέχει πληροφόρηση σχετικά με ευρωπαϊκά προγράμματα καθώς και για εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις των οδικών αξόνων και την ανακατασκευή των παιδικών χαρών.

Στον δραστήριο σύλλογο ΜΠΣ Ροδίτη ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου για την ενεργό συμμετοχή τους στα πολιτιστικά δρώμενα και συζήτησε μαζί τους για θέματα που απασχολούν το σύλλογο και το χωριό, ενώ στα Λεύκαρα δεσμεύτηκε για το δρόμο Λεύκαρα-Νεράιδα και την επέκταση του αρδευτικού, ώστε να συμπεριλάβει 1.600 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης.

dav

Γραφείο Τύπου

της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.