Άμεση αντίδραση και από τη ΝΟΔΕ Κοζάνης για τις ακροδεξιές αναρτήσεις Σαντετσίδη που ανέδειξε το Kozanimedia – «Παρά την ανοχή που είχε επιδειχθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο αυτού του ύφους ακραίες αναφορές και προκλητικές συμπεριφορές»

Η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης, δεδομένης της δημοσιότητας που έχουν λάβει οι σημερινές δηλώσεις πρώην υποψηφίου για την προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης κατά τις τελευταίες εκλογές, σε συνδυασμό με την άμεση αντίδραση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την επακόλουθη Απόφαση (63/2019)του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπήςτου Κόμματοςκ. Γιώργου Στεργίου, γνωστοποιεί τη διαγραφή του Ιωάννη Χ. Σαντετσίδηαπό μέλος της Ν.Δ., καθώς επίσης την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν εξ αυτής.

 

Με την ευκαιρία και παρά την ανοχή που είχε επιδειχθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο αυτού του ύφους ακραίες αναφορές και προκλητικές συμπεριφορές. Εξάλλου, είναι προφανές ότι οι διατυπωμένες απόψεις,σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν και δεν απηχούν τις επίσημες και κατ’ επανάληψη διακηρυγμένες θέσεις της Ν.Δ.,η οποία είτε ως αντιπολίτευση χθες, είτε ως Κυβέρνηση σήμερα, με αίσθημα ευθύνης, ειλικρίνεια και ορθολογικό σχεδιασμό, επιχειρεί την πλέον ρεαλιστική πολιτική για την αντιμετώπιση και συνολική διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος που ταλανίζει τη Χώρα μας.

 

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

 

 

Παντελής Καρακασίδης

1 comment for “Άμεση αντίδραση και από τη ΝΟΔΕ Κοζάνης για τις ακροδεξιές αναρτήσεις Σαντετσίδη που ανέδειξε το Kozanimedia – «Παρά την ανοχή που είχε επιδειχθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πλέον εμφατικό τρόπο αυτού του ύφους ακραίες αναφορές και προκλητικές συμπεριφορές»

  1. p.
    8 Νοεμβρίου 2019 at 11:57

    αχαχαχαχαχαχαχαχα!
    ανοχή σε ρατσιστές,φασίστες δείχνεις μόνο αν είσαι και ο ίδιος…

    Όχι και άμεση αντιδραση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.