Από αναγνώστη του Kozanimedia λάβαμε το παρακάτω σχόλιο διαμαρτυρίας για τα χόρτα στο “Κουρί” Κοζάνης, μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες:
“Η κατάσταση στο Κουρί είναι τραγική , τα χόρτα έχουνε φτάσει 1,5 μέτρο.Θα κάνει τίποτα ο Δήμος ¨?? Τις μεσινέζες και τους εργάτες τι τους έχει? για να κουρέψει καμιά γωνία λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές;”



































Ο πατσιλιας για ακόμη μια χρονιά ξεκίνησε χτες να κόβει δηλαδή μέσα Ιουλίου ξεκίνησε τα χόρτα που έπρεπε η πρώτη κοπή να γίνει αρχές Μαρτίου με λίγα λόγια τα χόρτα από Απρίλιο έως σήμερα θέλουν πάνω από 4-5 κοπές και ο δήμος ξεκινάει σήμερα που είναι πλέον ξερά και δεν μεγαλώνουν άλλο.
Τέλος ο πατσιλιας θα κόβει έως Οκτώβριο που είναι άχρηστο πλέον ξεκινάν οι βροχές και ο κόσμος δεν γυρίζει σε πάρκα πλατείες.
Ο κοκαλιαρης και η παρέα του αδιαφόρησαν εξ ολοκλήρου για το μεγάλο ζήτημα των χόρτων,τόσο μπορούν τόσο κάνουν υπομονή δύο χρόνια ακόμη.