Σάββατο, 16 Αυγούστου, 2025
Kozani Media
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Επi των τυπων…
  • Nightlife
  • “La Femme…”
  • Ο κοσμος των MEDIA
  • Γράφουν…
  • Εκδηλώσεις
  • Κοινωνικά
  • “Carpe diem”
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • #giveaway
Kozani Media
No Result
View All Result
Home Ειδήσεις

Κοzanimedia: Απίστευτες καταστάσεις στο Δήμο Κοζάνης-Αφού απέτυχαν στη διαχείριση των αδέσποτων τώρα παίρνουν… εξωτερικό σύμβουλο με κόστος άλλα 37.000 ευρώ να τους πει πώς θα το λύσουν-Επίσημη παραδοχή πως “δεν υπάρχει μείωση αδέσποτων ζώων”- “Ο Κοκκαλιάρης “αδειάζει” Ευκολίδη και Παπαδόπουλο-Το θέμα δεν εισηγήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ούτε η υπηρεσία, αλλά η ειδική σύμβουλος Κέλλυ Στεφανίδου

13/08/25 12:36
in Ειδήσεις, Προτεινόμενα
20
0
SHARES
1.7k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αν και ο δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης όρισε ειδική σύμβουλο για το μείζον πρόβλημα των αδέσποτων την Κέλλυ Στεφανίδου (με κόστος για το Δήμο Κοζάνης), μετά από 18 και πλέον μήνες η δημοτική αρχή, σε μια ουσιαστική “ομολογία” αποτυχίας αντιμετώπισης του ζητήματος, έκρινε και αποφάσισε πως θα πρέπει να προσληφθεί… και εξωτερικός σύμβουλος, προκειμένου να τους “δείξει” τρόπους και λύσεις, με κόστος…37.000 ευρώ!

Στην εν λόγω “επίμαχη”, πλέον, απόφαση κατέληξε κατά πλειοψηφία η Δημοτική Επιτροπή, με τους Λ. Μαλούτα και Ε. Κουϊμτζίδου να ψηφίζουν κατά, ενώ απουσίαζε από τη συνεδρίαση ο Χ. Κουζιάκης.

Διαβάζοντας κανείς αναλυτικά τις διαπιστώσεις της δημοτικής αρχής Κοκκαλιάρη, αντιλαμβάνεται πως ο δήμαρχος πρακτικά “αδειάζει” τόσο τον πρώην, όσο και τον νυν αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Γιώργο Ευκολίδη και Νίκο Παπαδόπουλο, αντίστοιχα, καθώς, ουσιαστικά, παραδέχεται πως το πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων έχει αποτύχει.

Έχει, επίσης, μεγάλη σημασία πως, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, το όλο θέμα δεν εισηγήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Παπαδόπουλος, ούτε η αρμόδια υπηρεσία, αλλά η ειδική σύμβουλος Κέλλυ Στεφανίδου, κάτι που, ενδεχομένως, να δείχνει ότι υπάρχει διαφωνία στο συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος, να επισημανθεί πως η δημοτική αρχή Κοκκαλιάρη έχει σχεδόν διπλασιάσει τα κονδύλια για το πρόβλημα των αδέσποτων, χωρίς, μέχρι στιγμής, να υπάρξει κάποιο απτό αποτέλεσμα, με συνέπεια να καταφεύγει και σε εξωτερικό συνεργάτη-σύμβουλο, με επιπλέον κόστος άλλα…37.000 ευρώ!

6Θ26ΩΛΠ-6ΙΑ-1Λήψη

Κοινοποιήστε:

  • Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) Facebook
  • Click to share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο) X
Tags: Δυτική ΜακεδονίαΚεντρικόΚοζάνηΠ.Ε. Κοζάνης
Previous Post

Kozanimedia: Η εταιρία “Kiefer” δωρίζει 500 καλλωπιστικά δέντρα στην περιοχή των “Καραγιαννίων”-Αποδοχή από το Δήμο Κοζάνης

Next Post

Καστανόδασος Εορδαίας: Χωρίς καυσόξυλα 150 οικογένειες στο Εμπόριο- Θα διανεμηθούν μόνο σε ευάλωτες ομάδες

Next Post

Καστανόδασος Εορδαίας: Χωρίς καυσόξυλα 150 οικογένειες στο Εμπόριο- Θα διανεμηθούν μόνο σε ευάλωτες ομάδες

Comments 20

  1. Άντε τώρα says:
    3 ημέρες ago

    Αγοραστε σκυλοπαγίδες για τους εθελοντές!!! Είναι ντροπή ο Δήμος να διαθέτει μόνο μία και αυτή να τη θέλουν παντού!!! Σιγά και το κόστος. Η Κέλλυ Στεφανίδου προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμαζευτα. Δίχως αυτή θα ήταν ακόμα χειρότερη η κατασταση!!!

    Απάντηση
  2. Γαβ γαβ says:
    3 ημέρες ago

    Let’s talk about business..για να μαθαίνουν κάποιοι πως γίνονται οι δουλειες.

    Θα το δώσουν το κονδύλι στην εξωτερική συνεργάτιδα η σε κανένα φιλαρακι της;

    Απάντηση
  3. Νίκος says:
    3 ημέρες ago

    Πριν τις εκλογές τα…έκοβαν χοντρά,με πρώτη και καλύτερη τη Στεφανίδου και τους άλλους σκυλόφιλους. Και να ήταν το μόνο στραβό η διαχείριση των αδέσποτων!

    Απάντηση
  4. Εθελοντής says:
    3 ημέρες ago

    Έχεις μια Κέλλυ να τρέχει για όλα…. Τα αδέσποτα και οι ανεύθυνοι είναι 100αδες..
    Στειρώσεις μόνο.εαν πας.εσυ το.ζωο εκεί… Πολλοί δεν έχουν το μέσο να τα πιάσουν ..τρέχουν με.δικα τους έξοδα οι εθελοντές -μαλακες
    Σπίτια γεμάτα ζώα…τροφές απτην τσέπη τους…
    Οι καταστάσεις αυτές πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα… γρήγορα και ποιο αποτελεσματικά… Οι αποφάσεις στα γραφεία και οι πολλές συζητήσεις δεν φέρουν αποτέλεσμα…
    Δώστε βοηθούς στην κοπέλα..μοιραστε το τεράστιο βάρος της δουλειάς και αφήστε τα πολλά.λογια…

    Απάντηση
    • ΓιάννηςΑγαπω says:
      3 ημέρες ago

      Σκυλιά κοκαλιασμενα στην δομή σε άθλια εικόνα στο Βαθυλάκκο !!! Οι Νταλίκες από το εξωτερικό γεμάτα τροφές,φάρμακα,κλπ …
      200 σκυλιά για ευθανασία ( αν δεν το κάνανε ακόμη ) εεοοοοοεέ. κολλητή;κολλητε;; Της Κέλλυς ;;;
      Μεγάλες μίζες να πουλάς έξω σκυλιά εοοοεεε όλα για το χρήμα !!!😡😡😡😡

      Απάντηση
    • Διαφάνεια και Λογοδοσία says:
      3 ημέρες ago

      Αλήθεια γιατί τρέχει η Κέλλυ? Θα μας πέις?

      Απάντηση
    • Διαφάνεια και Λογοδοσία says:
      3 ημέρες ago

      Τι έχει κάνει εδω και 18 μήνες? εκ του αποτελέσματος να μας πέι η ίδιΑ1

      Απάντηση
  5. Να βολευτουνε οι δικοί μας says:
    3 ημέρες ago

    Ας μας πούνε πόσες υιοθεσίες αδέσποτων έγιναν στο εξωτερικό αυτα τα δύο χρόνια;
    Η κυρία Στεφανίδου σύζυγος του εργαζόμενου του δημάρχου (γι’αυτό και τόσο ένθερμος υποστηρικτής και υπερασπιστής του Δημάρχου ο σύζυγος,2 μισθοί τον μήνα είναι αυτοί)
    Και θεσμικά προσπερνάει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και εισηγείται η ειδικός συνεργάτης?
    Προφανώς είναι κάποιος που θα διατηρεί και αυτός καταφύγιο αδέσποτων στην Κοζάνη.Θα κάνουμε λίγες μέρες υπομονή να μάθουμε ποιος είναι .Και αρχίζουμε μετά το φτύσιμο

    Απάντηση
  6. Όχι άλλο κάρβουνο says:
    3 ημέρες ago

    Ο Παπαδόπουλος είναι μακράν ο χειρότερος αντιδήμαρχος στην πιο σημαντική θέση του Δήμου Κοζάνης.

    Απάντηση
  7. Ιορδάνης Γ. says:
    3 ημέρες ago

    Έτσι έκανε και πιο παλιά και ελπίζει ότι θα καβαντσώσει μερικούς φίλους του, δίνοντας καυτό ρευστό,με αντάλλαγμα τις επόμενες εκλογές και αν θέλετε δείτε σε αυτούς που δίνει αναθέσεις και τρέχουν γύρω του επί πληρωμής,όταν θα είναι υποψήφιοι αυτοί ή συγγενείς τους, τότε θα ξέρουμε για ποίο λόγο έδωσε τζάμπα 37.000

    Απάντηση
  8. Γιδοβοσκος says:
    3 ημέρες ago

    Ας έβαζε τζάμπα χωρίς κόστος άλλο αντιδήμαρχο, τόσους ακόμη έχει άξιους!
    Δηλαδή είδε ότι ο τωρινός είναι μόνο για φωτογραφίες και επί της ουσίας μηδέν, ΕΕΕΕΕ άλλαξε τον ρε φίλε, βοηθά τον τόπο μας δηλαδή έλεος τον πιο άχρηστο έβαλες και τώρα τον βγάζεις στον τακο; Διωξτον και βάλε έναν άλλον!!!

    Απάντηση
  9. Δώσε χρήμα στο λαό says:
    3 ημέρες ago

    Η Κέλλυ πόσα παίρνει;;;; Αν και αυτή τσιμπάει τόσα πολλά,ρε μας δουλεύετε;;; Δικές σας είναι ρε οι παράδες και τις μοιράζεστε μεταξύ σας;;; Αυτή έχει τον άντρα της στο Δήμο,η επόμενη ή επόμενος που θα πάρει τα 37;;;; Ποιόν θα έχει εκεί μέσα Γιάννη;;;;

    Απάντηση
  10. Γεωργίου Α. says:
    3 ημέρες ago

    Αφήστε τα σκυλιά να αποφασίσουν!
    Εσείς αποτυχατε παταγωδώς….

    Απάντηση
  11. Νίκο φύγε με το κεφάλι ψηλά says:
    3 ημέρες ago

    Νίκο παραιτήσου από τη θέση να καταλάβει ότι με το να σε αδειάζει δεν κερδίζει τίποτα,και 1.000.000€ να δώσει λύση δεν θα βρεθεί.
    Κρίμα βρήκε ένα νέο παιδί και τον πέταξε στον τάκο όπως έκανε και στην Αιανή όπως και για το ΔΑΚ .

    Απάντηση
  12. Ideas says:
    3 ημέρες ago

    500 άλογα δήλωσε η Ποπαρα στον ΟΠΕΚΕΠΕ. 2500 γίδια…. Δώστε επίδομα για τα σκυλιά, να μην μείνει ούτε ένα στο δρόμο

    Απάντηση
  13. Μπουκουτουρ says:
    3 ημέρες ago

    Πολλές μαζεμένες αποτυχίες ο δημαρχεσας!
    Να δούμε που θα πάει αυτό το χάλι.

    Απάντηση
    • εργαζόμενος says:
      3 ημέρες ago

      Παναγιώτη αυτοί δεν είναι που είχαν υποσχεθεί ότι σε 18 μήνες θα εξαφανίσουν τα σκυλιά;;;; Βλέπουμε σε 18 μήνες να εξαφανίζουν, αδειάζουν τα ταμεία του Δήμου για να ικανοποίησαν και να βολέψουν κολλητούς τους. Άμοιρη Κοζάνη!!!

      Απάντηση
  14. Διαφάνεια και Λογοδοσία says:
    3 ημέρες ago

    Τι έχει κάνει εδω και 18 μήνες? εκ του αποτελέσματος να μας πέι η ίδιΑ1

    Απάντηση
  15. Διαφάνεια και Λογοδοσία says:
    3 ημέρες ago

    Αιτούμαι ΑΜΕΣΑ συνάντηση με τον Δήμαρχο και εάν είναι δυνατόν με την παρουσία και του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος
    Η αιτούσα
    Αγνή Ντούντα
    τηλ 6932231388

    (απόσπασμα από την Απόφαση)

    Διαπιστωμένα Προβλήματα στην Εφαρμογή

    1. Ελλιπής οργάνωση του υφιστάμενου καταφυγίου, με κίνδυνο άμεσης εκκένωσης και

    επιβολής υψηλών προστίμων, παρά το σημαντικό κόστος λειτουργίας του προγράμματος.

    2. Τεχνικές αδυναμίες στη λειτουργία του καταφυγίου, οι οποίες περιορίζουν την απόδοση

    του προσωπικού και εκθέτουν τη δομή σε καθημερινούς κινδύνους.

    3. Ελλιπής συντονισμός λόγω αποστάσεων μεταξύ καταφυγίου, δημοτικού κτηνιατρείου και

    των λοιπών δομών, γεγονός που οδηγεί σε υπερβολικά έξοδα και αδυναμία εξυπηρέτησης

    πρόσθετων περιστατικών.

    4. Μη αξιοποίηση διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων, που θα μπορούσαν να ενισχύσουν

    ουσιαστικά τη λειτουργία του προγράμματος.

    5. Απουσία συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου και τεκμηρίωσης των παρεχόμενων

    υπηρεσιών.

    6. Υποδομές και προσωπικό κάτω των απαιτούμενων προδιαγραφών: Δεν υπάρχουν

    αποτέφρωση, εξειδικευμένα μεταφορικά μέσα ή εκπαιδευμένο προσωπικό για τη

    διαχείριση νεκρών ζώων, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

    7. Έλλειψη στοχευμένων δράσεων: Οι σχετικές υπηρεσίες υπάγονται σε μη εξειδικευμένες

    δημοτικές δομές (π.χ. υπηρεσία καθαριότητας), μειώνοντας την αποτελεσματικότητα των

    παρεμβάσεων.

    ΣΧΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ παραγράφων της Απόφασης της Δημοτικής Επιτροπή Κοζάνης:

    1) Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος εκπόνησε τον Ιούνιο 2014 σχετική Μελέτη για τα αδέσποτα που ήταν παράρτημα στην Προκήρυξη των 220.000 ευρώ (πλεον ΦΠΑ) που εγκρίθηκε και από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης και από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους!

    2) Ανατέθηκε η Σύμβαση για παροχή υπηρεσιών διαχείρισης αδέσποτων μετά από Διαγωνισμό με τη συμμετοχή ενός (1) μόνο Προσφέροντος ο οποίος αναλαμβάνει τη σχετική Σύμβαση για τα αδέσποτα (220.000 πλέον ΦΠΑ για 12 μήνες) τα τελευταία 10 χρόνια!

    3) Ορίστηκε Τριμελής Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής της ανωτέρω Σύμβασης (που “ελέγχει” την ορθή υλοποίηση της Σύμβασης) με υπαλλήλους (3) από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης!

    4) Συντάχθηκε (από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και με έγκριση των Αρμόδιων Αντιδημάρχων ΚΑΙ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ) Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διαχείρισης Ασυνόδευτων Ζώων Συντροφιασς (αδέσποτων) όπως ορίζει ο Νόμος (αλλά βέβαια δεν εφαρμόστηκε η σχετική Εγκύκλιος για το περιεχόμενο του Επιχειρησιακού Σχεδίου και το περιεχόμενο του ΔΕΝ συνάδει με το περιεχόμενο που περιγράφεται στην Εγκύκλιο! αλήθεια γιατί κκ. συντάκτες του Επιχειρησιακού Σχεδίου και κκ. του Δημοτκού Συμβουλιου που το εγκρίνατε?)

    5) Ορίστηκε πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης τους Επιχειρησιακού Σχεδίου (δηλαδή πρέπει να ελέγχει εάν ότι προβλέπεται στο Επιχειρησιακό εφαρμόζεται) η οποία Επιτροπή επιπροσθέτως αποφασίζει που θα πάνε για επανένταξη τα σκυλιά που περισυλλέγονται από την πόλη και τα χωρια γιατί ενοχλούνε κάποιους και ποια ειναι επικίνδυνα και θα προωθηθούν στη Τριμελή Επιτροπή για Απόφαση ευθανασίας των ζώων! Μαντέψτε ποια είναι τα Μέλη τηε Πενταμελούς Επιτροπής! Το μαρτυρά: Μέλη τηε Π5μελούς: Η κα. Κελλυ (Κυριακή) Στεφανίδου Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου που κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ το μήνα στους πολίτες-Δημότες της Κοζάνης, ο κ. Δ. Κοκοβικης? η κα. Β Ζιωγου Κτηνιάτρος? που έχει αναλάβει την Ετήσια Σύμβαση των 220.000 ευρώ και όλες τις προηγούμενες για περίπου 10 χρόνια κλπ….

    6) Εχει προσληφθεί Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου (κα. Κελλυ (Κυριακή) Στεφανίδου με αποκλειστική αρμοδιότητα την Μελέτη και Προτάσεις για τη διαχείριση των ασυνόδευτων ζώων συντροφιάς (αδέσποτα).

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

    Οι 37.000 ευρώ θα δοθούν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!!!!!! ΟΧΙ για δράση και αποτέλεσμα! Οποιος αναλάβει τη Μελέτη (αλήθεια ποιος ? με απευθείας ανάθεση? ή Διαγωνισμό?) καλό θα ήταν πρώτα να αποδείξει στο πεδίο ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΫΝ ΤΑ ΦΟΒΙΚΑ ΖΩΑ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ? Εχουμε δει πολλές ΜΚΟ ή Επιχειρήσεις που πουλάνε Μελέτες και σεμινάρια αλλά στην ΠΡΑΞΗ-ΔΡΑΣΗ ΤΙΠΟΤΑ?

    (απόσπασμα από την Απόφαση)

    Ανάθεση σε εξειδικευμένο σύμβουλο με εμπειρία στη διαχείριση αδέσποτων ζώων, με στόχο:

    1. Μείωση ή πιο αποτελεσματική αξιοποίηση των υφιστάμενων δαπανών, που προς το

    παρόν δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

    2. Βελτίωση των συνθηκών ευζωίας των ζώων στο καταφύγιο και αποφυγή προστίμων λόγω

    κακής λειτουργίας, με σεβασμό στις προσπάθειες του προσωπικού.

    3. Ενίσχυση των συνθηκών εργασίας, με στόχο τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα του

    προσωπικού.

    4. Κατάρτιση σαφούς οργανογράμματος, σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες δημοτικές

    υπηρεσίες, διευκολύνοντας την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των πολιτών.

    5. Ορθολογική χρήση και διαχείριση χρηματοδοτικών εργαλείων που προσφέρει η κεντρική

    διοίκηση (π.χ. ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι & ΙΙ).

    6. Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δομών, προς όφελος του Δήμου και των πολιτών.

    7. Δυνατότητα ουσιαστικού ελέγχου και απολογισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών.

    8. Επιτάχυνση των διαδικασιών πληρωμής των τιμολογίων του αναδόχου.

    9. Θέσπιση κινήτρων για συνεχή εκπαίδευση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών

    από τον ανάδοχο.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ επί των Ανωτέρω:

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

    ΑΛΗΘΕΙΑ τι πτυχία και σχετική εκπαίδευση έχει ο Μελετητής που θα του αναθέσουν την Μελέτη των 37.000 για να “Μελετήσει” τα ακόλουθα που αναφέρονται στην Απόφαση?

    Νο. 4 (Απόφασης Δημοτική Επιτροπής ) Οργανόγραμμά (πχ. διαθέτει πτυχίο Διοίκησης επιχειρήσεων?)

    Νο. 6. (Απόφασης Δημοτική Επιτροπής ) Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δομών, προς όφελος του Δήμου και των πολιτών (Παρατήρηση: αόριστη αναφορά, ποιες δομές? ποιο όφελος Δήμου και πολιτών? Παρακαλώ να είναι σαφής ο στόχος!)

    Νο.7. (Απόφασης Δημοτική Επιτροπής )Δυνατότητα ουσιαστικού ελέγχου και απολογισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών. (ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ δηλαδή η 3μελής Επιτροπή Παρακολούθησης και Παραλαβής της Σύμβασης ΔΕΝ ελέγχει “ουσιαστικά”? και εαν δεν ελέγχει επαρκώς ‘η “ουσιαστικά” γιατί?

    Νο.8. (Απόφασης Δημοτική Επιτροπής )Επιτάχυνση των διαδικασιών πληρωμής των τιμολογίων του αναδόχου (Παρατήρηση: Δηλαδή σε πόσο χρόνο από το Πρωτόκολλο της Επιτροπής Παρακολούθησης Παραλαβής των Υπηρεσιών του Δήμου πληρώνεται και σε πόσο χρόνο θα πρέπει να πληρώνεται ο Ανάδοχος και γιατί η πληρωμή των τιμολογίων του Αναδόχου, έχει ήδη πληρωθεί η Ανάδοχος Κτηνίατρος κα. Ζιωγου 115.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) για την περίοδο Δεκέμβριο 2024 – Ιούλιο 2025 για την “περισυλλογή”, κτηνιατρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες φροντίδας σκυλιών – μέγιστο 40 σκυλιά – στο δημοτικό κυνοκομείο) Αλήθεια τη γνώμη έχει η Οικονομική Υπηρεσία για αυτό το στόχο??? Ποιος ευθύνεται που δεν πληρώνεται ο Ανάδοχος ΑΜΕΣΑ ΜΟΛΙΣ εκδίδει το τιμ? Και γιατί ο χρόνος πληρωμής πρέπει να επηρεάζει την απόδοση του Προγράμματος? (ο Ανάδοχος γνωρίζει καλά μετά από τόσα χρόνια σχετικών Συμβάσεων με το το Δήμο Κοζάνης ότι υπάρχει μια υστέρηση στις πληρωμές όπως και σε όλα τα Δημόσια έργα και θα έπρεπε να το είχε λάβει υπόψη στην Οικονομική Προσφορά!

    ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ!

    Πως οι Αρμόδιοι του Δήμου Κοζάνης θα εξασφαλίσουν ότι οι προτάσεις της Μελέτης (ας υποθέσουμε ότι οι Μελετητές είναι ΣΩΤΗΡΕΣ!! out of the blue!) θα εφαρμοσθούν αφού ήδη με την Απόφαση παραδέχονται οτι δεν μπόρεσαν να εφαρμόσουν την προηγούμενη Εγκεκριμένη Μελετη (Ιούνιο 2004) και την σχετική Σύμβαση που υπέγραψαν των 220.000 ευρω?

    ΗΔΗ ο Δήμος (μέσω της Υπεύθυνης του Προγράμματος) είναι ενήμερος (προφορικά και εφόσον ζητηθεί και γραπτά) για τις καλές πρακτικές πραγματικής επίλυσης του προβλήματος των αδέσποτων σκύλων (και όχι μόνο απομάκρυνσης των ζώων από την πόλη και τα χωρια)! Ενα πολύ απλό παράδειγμα: Πραγματικά “εξειδικευμένο συνεργείο” Κτηνιάτρων από Ρουμανία ( και οχι να είχαμε να λέμε δήθεν “εξειδικευμένο συνεργείο”) που έπιασαν και στείρωσαν 500 περίπου φοβικά σκυλιά στην χωματερή Τοπείρου Ξάνθης εάν του έδινε ο Δήμος Κοζάνης 37.000 ευρώ (όσα η Μελέτη) θα έπιανε και θα στείρωνε περίπου 400 φοβικά σκυλιά από τα περίχωρα της Κοζάνης τα οποία παραμένουν στα περίχωρα γιατί κάποιοι τα φροντίζουν εκεί, ενώ εαν σταματήσουν να τα φροντίζουν τα σκυλιά θα βγούνε στους κεντρικούς δρόμους και στην πόλη και στα χωριά!

    Απάντηση
  16. Αντώνης says:
    3 ημέρες ago

    Η Στεφανίδου με τι προσόντα έγινε ειδική σύμβουλος; Γιατί αναγνωρισμένο πτυχίο δεν έχει! Βέβαια τα πτυχία στο Δήμο Κοζάνης είναι είδος πολυτελείας. Τσέπες βαθιές να υπάρχουν και γερά δόντια να ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα. Επειγόντως ένας εισαγγελέας.

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

https://www.youtube.com/watch?v=wZ0fbu2fzwY
Kozani Media

Copyright © 2021 Kozanimedia.gr |
Design by AK&PARTNERS

  • Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές 2023
  • Προσωπικά Δεδομένα
  • Επικοινωνία

Follow Us

EASTER COLLECTION
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Επi των τυπων…
  • Nightlife
  • “La Femme…”
  • Ο κοσμος των MEDIA
  • Γράφουν…
  • Εκδηλώσεις
  • Κοινωνικά
  • “Carpe diem”
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • #giveaway

Copyright © 2021 Kozanimedia.gr |
Design by AK&PARTNERS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου και cookie.