H αύξηση του κόστους πρώτων υλών (υλικά συσκευασίας, φυσικό αέριο, φάρμακα, ζωοτροφές), η μείωση του ζωικού κεφαλαίου και οι μικρότερες εισαγωγές γάλακτος από ξένες αγορές έχουν οδηγήσει τις γαλακτοβιομηχανίες σε… «μάχη» καλύτερων προσφορών προς τους Έλληνες παραγωγούς.
Αυτό το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα οι τιμές να έχουν σκαρφαλώσει μέχρι και το €1,25/κιλό στο αιγοπρόβειο, με τις αυξήσεις να κυμαίνονται γύρω στο 20% σε σχέση με το περσινό γαλακτοκομικό έτος.
Διαβάστε περισσότερα στο imerisia.gr