Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη σταθερή και ουσιαστική τη στήριξή της στη διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων 2025.
Η συμβολή της Περιφέρειας ήταν καθοριστική στην επιτυχία της διοργάνωσης, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη σημασία της συνεργασίας των θεσμικών φορέων για την προώθηση του αναπτυξιακού αθλητισμού και τη στήριξη των νέων αθλητριών της χώρας μας.
Η έμπρακτη υποστήριξη της Περιφέρειας στο αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, αποτελεί πολύτιμο πυλώνα για την ενίσχυση του μπάσκετ στη Δυτική Μακεδονία και την καλλιέργεια των αξιών του «ευ αγωνίζεσθαι».
Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΠΡΟΥΣΙΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
