Μιας και είμαστε σε mood σοροπιαστό, τι πιο ωραίο από ένα κομμάτι σιροπιαστό καρυδάτο για να κλείσει γευστικά αυτή η βδομάδα και να υποδεχτούμε το σαββατοκύριακο! Μπορεί να μοιάζει με καρυδόπιτα, αλλά όχι δεν είναι!! ;)
Και να περισσέψει κάνα κομμάτι, μπορείτε να το μετατρέψετε σε πουτίγκα κάνοντας μια κρέμα κορν φλάουερ και να σπάσετε τα κομμάτια σε ποτήρια!!! 2 γλυκά σε 1 !
Είναι πανεύκολο και σας βγάζει ασπροπρόσωπες σε γιορτές!
Το καρύδι μπορεί να γίνει και μισό με αμύγδαλο
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ