Κλασικό ελληνικό παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκάκι!!
Υλικά (30 περίπου κομμάτια):
1 νεροπότηρο αραβοσιτέλαιο
1 νεροπότηρο γάλα χλιαρό
2 αβγά
2 βανίλιες
4 1/2 νεροπότηρα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
μισό καλουπάκι μαγιά
επιπλέον θα χρειαστούμε
4 κ.γ. κακάο
4 -5 κ.γ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
καρύδια περασμένα στο μούλτι {προαιρετικά}
για το σιρόπι
3,5 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
χυμό από μισό λεμόνι
Δείτε εδώ αναλυτικά τη συνταγή