Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
Kozani Media
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Επi των τυπων…
  • Nightlife
  • “La Femme…”
  • Ο κοσμος των MEDIA
  • Γράφουν…
  • Εκδηλώσεις
  • Κοινωνικά
  • “Carpe diem”
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • #giveaway
Kozani Media
No Result
View All Result
Home Συνταγές

Η Συνταγή της Ημέρας: Σπιτικά Μπέργκερ (Ψωμάκια για σάντουιτς & Μπιφτέκια)

07/11/21 09:56
in Συνταγές
0
0
SHARES
167
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τα σημερινά μπέργκερ είναι πιο “αντρίκια”, πιο βαρβάτα, πιο χορταστικά , πιο πολύ μπεργκερ βρε φίλε καλοφαγά!! Με ζυμάρι κανονικό για ψωμί, που άνετα τρώγεται και σκέτο με κρατσανή κόρα για απολαυστικές βουτιές σε σαλάτες και φαγητά.

Εννοείτε το ψωμί σπιτικό, ζυμωτό αλλιώς τι homemade θα ήταν!! Σε στυλ χωριάτικο καρβελάκι. Άκρως χορταστικά και απολαυστικά. Βάζεις και λίγες πατατούλες απο δίπλα ή τσιπς και έτοιμο. Και δε το χρυσοπληρώνεις ;)
Το πόσο μεγάλα θα κάνεις τα ψωμάκια εξαρτάται απο το πόσο πεινάς! Προσοχή γιατί διπλασιάζονται στο ψήσιμο. Μπορείς να βάλεις και σουσάμι, και παπαρουνόσπορο και οτι θες ή απλά τα αφήνεις σκέτα.
Το ζυμάρι απ τα ψωμάκια μπορεί να αποθηκευτεί στην κατάψυξη για την επόμενη φορά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση πίτσας, κουλούρια, καλτσόνε και ψωμί . Επίσης τα ψωμάκια, ψημένα, μπορούν επίσης να αποθηκευτούν κατάψυξη. Τα σημερινά μπέργκερ είναι πιο “αντρίκια”, πιο βαρβάτα, πιο χορταστικά , πιο πολύ μπεργκερ βρε φίλε καλοφαγά!! Με ζυμάρι κανονικό για ψωμί, που άνετα τρώγεται και σκέτο με κρατσανή κόρα για απολαυστικές βουτιές σε σαλάτες και φαγητά.

Εννοείτε το ψωμί σπιτικό, ζυμωτό αλλιώς τι homemade θα ήταν!! Σε στυλ χωριάτικο καρβελάκι. Άκρως χορταστικά και απολαυστικά. Βάζεις και λίγες πατατούλες απο δίπλα ή τσιπς και έτοιμο. Και δε το χρυσοπληρώνεις ;)
Το πόσο μεγάλα θα κάνεις τα ψωμάκια εξαρτάται απο το πόσο πεινάς! Προσοχή γιατί διπλασιάζονται στο ψήσιμο. Μπορείς να βάλεις και σουσάμι, και παπαρουνόσπορο και οτι θες ή απλά τα αφήνεις σκέτα.
Το ζυμάρι απ τα ψωμάκια μπορεί να αποθηκευτεί στην κατάψυξη για την επόμενη φορά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση πίτσας, κουλούρια, καλτσόνε και ψωμί . Επίσης τα ψωμάκια, ψημένα, μπορούν επίσης να αποθηκευτούν κατάψυξη.
Δείτε εδώ αναλυτικά τη συνταγή

Κοινοποιήστε:

  • Facebook
  • X
Previous Post

Kozanimedia: Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου (“Μυρσίνη” από τις “Άγριες Μέλισσες”) σχολιάζει με Λιάγκα-Σκορδά το κήρυγμα του μητροπολίτη Παύλου για τις γυναίκες που καλό είναι να σιωπούν (και σε “παρατυπίες” των ανδρών τους να μην αντιδρούν) – “Καλό θα είναι να μην ξεστομίζουμε τέτοια πράγματα…μου θυμίζουν ιερά εξέταση” -Βίντεο

Next Post

Πρόγραμμα της εθελοντικής δεντροφύτευσης σε Αμύνταιο και Φιλώτα Φλώρινας

Next Post

Πρόγραμμα της εθελοντικής δεντροφύτευσης σε Αμύνταιο και Φιλώτα Φλώρινας

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

https://www.youtube.com/watch?v=wZ0fbu2fzwY
Kozani Media

Copyright © 2021 Kozanimedia.gr |
Design by AK&PARTNERS

  • Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές 2023
  • Προσωπικά Δεδομένα
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Ειδήσεις
  • Επi των τυπων…
  • Nightlife
  • “La Femme…”
  • Ο κοσμος των MEDIA
  • Γράφουν…
  • Εκδηλώσεις
  • Κοινωνικά
  • “Carpe diem”
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • #giveaway

Copyright © 2021 Kozanimedia.gr |
Design by AK&PARTNERS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου και cookie.