Τα σημερινά μπέργκερ είναι πιο “αντρίκια”, πιο βαρβάτα, πιο χορταστικά , πιο πολύ μπεργκερ βρε φίλε καλοφαγά!! Με ζυμάρι κανονικό για ψωμί, που άνετα τρώγεται και σκέτο με κρατσανή κόρα για απολαυστικές βουτιές σε σαλάτες και φαγητά.
Εννοείτε το ψωμί σπιτικό, ζυμωτό αλλιώς τι homemade θα ήταν!! Σε στυλ χωριάτικο καρβελάκι. Άκρως χορταστικά και απολαυστικά. Βάζεις και λίγες πατατούλες απο δίπλα ή τσιπς και έτοιμο. Και δε το χρυσοπληρώνεις ;)
Το πόσο μεγάλα θα κάνεις τα ψωμάκια εξαρτάται απο το πόσο πεινάς! Προσοχή γιατί διπλασιάζονται στο ψήσιμο. Μπορείς να βάλεις και σουσάμι, και παπαρουνόσπορο και οτι θες ή απλά τα αφήνεις σκέτα.
Το ζυμάρι απ τα ψωμάκια μπορεί να αποθηκευτεί στην κατάψυξη για την επόμενη φορά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση πίτσας, κουλούρια, καλτσόνε και ψωμί . Επίσης τα ψωμάκια, ψημένα, μπορούν επίσης να αποθηκευτούν κατάψυξη. Τα σημερινά μπέργκερ είναι πιο “αντρίκια”, πιο βαρβάτα, πιο χορταστικά , πιο πολύ μπεργκερ βρε φίλε καλοφαγά!! Με ζυμάρι κανονικό για ψωμί, που άνετα τρώγεται και σκέτο με κρατσανή κόρα για απολαυστικές βουτιές σε σαλάτες και φαγητά.
Εννοείτε το ψωμί σπιτικό, ζυμωτό αλλιώς τι homemade θα ήταν!! Σε στυλ χωριάτικο καρβελάκι. Άκρως χορταστικά και απολαυστικά. Βάζεις και λίγες πατατούλες απο δίπλα ή τσιπς και έτοιμο. Και δε το χρυσοπληρώνεις ;)
Το πόσο μεγάλα θα κάνεις τα ψωμάκια εξαρτάται απο το πόσο πεινάς! Προσοχή γιατί διπλασιάζονται στο ψήσιμο. Μπορείς να βάλεις και σουσάμι, και παπαρουνόσπορο και οτι θες ή απλά τα αφήνεις σκέτα.
Το ζυμάρι απ τα ψωμάκια μπορεί να αποθηκευτεί στην κατάψυξη για την επόμενη φορά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση πίτσας, κουλούρια, καλτσόνε και ψωμί . Επίσης τα ψωμάκια, ψημένα, μπορούν επίσης να αποθηκευτούν κατάψυξη.