“Ιωακείμια 2024:Το πρόγραμμα των μεγάλων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σύλλογου Κρόκου
Καλλιόπη Βέττα: Για την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού και την κυβέρνηση της Ν.Δ. οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό είναι αόρατοι
ADVERTISEMENT
Δήμος Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς τις νυχτερινές ώρες-Φωτογραφίες
Ανακοίνωση ΚΤΕΛ Κοζάνης
Κλιματιζόμενες αίθουσες δήμου Εορδαίας
Συνεδρίασε η περιφερειακή επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας – Τι λέει ο αντιπεριφερειάρχης Λ.Μεταξάς-Βίντεο
Kozanimedia:Οι “Monseur Minimal” ξεσήκωσαν τον κόσμο στην υπέροχη αυλή του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης-Βίντεο και φωτογραφίες
Κλιματιζόμενες αίθουσες δήμου Εορδαίας
Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητας Καστοριάς  για τα Προβλήματα σε Καλλιέργειες  της περιοχής από Τρωκτικά
Δήμος Αμυνταίου: Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Σύρου Ερμούπολης
Έκκληση για ορθολογιστική χρήση του νερού – Προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης στην Δ.Κ. Νυμφαίου…
#giveaway: Το kozanimedia κάνει δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για την εξαιρετική παράσταση “Ο θάνατος του Ιβάν Ίλιτς” στα Γρεβενά

Καιρός: Ερχονται δύο κακοκαιρίες και νέο έκτακτο της ΕΜΥ

Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή οι μέρες που θα έρθουν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα - Το μεσημέρι θα εκδοθεί από την ΕΜΥ έκτακτο δελτίο.

Προ των πυλών είναι δύο κακοκαιρίες που θα πλήξουν τη χώρα μας αύριο Τετάρτη 22/11 και το προσεχές Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Όπως αναφέρει το μεσημέρι θα εκδοθεί νέο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ για την πρώτη κακοκαιρία πουθα επηρεάσει κυρίως τα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

 

Σάκης Αρναούτογλου: Πανβαλκανική επιδείνωση

Από την πλευρά του ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για πανβαλκανική επιδείνωση του καιρού. «Φίλες και φίλοι όσοι σχεδιάζετε ταξίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα αλλά και στα υπολοιπα Βαλκάνια καλό θα είναι να παρακολουθείτε τις προβλεπόμενες καιρικές εξελίξεις μέσα από τα δελτία καιρού τα επόμενα 24ωρα» αναφέρει στο Facebook.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο «ενισχύεται και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το σενάριο πρόσκαιρης αλλά σοβαρής πανβαλκανικής επιδείνωσης του καιρού από ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο και θα μπορούσε να φέρει θυελλώδεις ανέμους, τοπικά δυνατές βροχές αλλά και χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά, η ακριβής τροχιά του οποίου όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εντελώς».

Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *