“Ξαναχτύπησε” από τον Κρόκο και τον γεμάτο πιστούς ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, ανήμερα της Κυριακής των Βαϊων, ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ο οποίος στο εκεί κήρυγμά του για μια ακόμη φορά έστρεψε τα “βέλη” του σχεδόν αποκλειστικά στις γυναίκες-μάνες για την ανατροφή των σημερινών παιδιών και νέων.
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αμφισβήτησε και τον όρο “γυναικοκτονία”, ενώ χαρακτήρισε τους άντρες ως “γεωργούς” και τις γυναίκες ως…τη γη, υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι στη σημερινή εποχή οι “μάνες” (καμία αναφορά στους άντρες-πατέρες, για μια ακόμη φορά) δεν αποτελούν στήριγμα για τα παιδιά τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δε μένουν όσες ώρες θα…έπρεπε στο σπίτι τους.
Η πιο χαρακτηριστική στιγμή, όμως, στη Θεία Λειτουργία, Κυριακή των Βαϊων, ήταν η επίπληξη του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου σε ένα αγόρι γυμνασίου, το οποίο φορούσε ένα τζιν παντελόνι με κάποια “σκισίματα”, (όπως είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια), λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως “έτσι σε έστειλε η μάνα σου στην εκκλησία;Με τα μπαλώματα; Έτσι πάνε στα ροδάκινα και στα πορτοκάλια”!
Π.Π.
Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι αρχείου
Πήρε επιπλέον θάρρος μετά τα γεγονότα της εκδήλωσης στο Άγιο Δημήτριο. Πλέον ξέρει ότι το κοινό του μπορεί να μικραίνει αλλά είναι πολύ πιο φανατισμένο. Για αυτό δεν έπρεπε να αλλάξει ο χώρος της εκδήλωσης.
Έκανε αρχικά την ανοησία ο μητροπολίτης και καλώς ανακάλεσε.
Λίγο-λίγο θ’ αρχίσουν και τα τσιφτετέλια στους ναούς…
Θυμάμαι κάποτε όταν ήμουν μικρός και έβγαινα έξω πχ με τον γιακά να μην στέκεται ωραία,να μην έχω χτενιστεί κτλ και η μάνα μου έλεγε “έλα να σε φτιάξω,που πας έτσι. να σε δει και κανένας και να πει. δεν έχει μάνα αυτός να τον ταιριάξει?” μάλλον για τον μητροπολίτη τα έλεγε
Οι άθεοι σας περιμένουμε και έχουμε μεγάλη υπομονή
Κάνε το καλό χωρίς θεό . Δεν είναι τόσο δύσκολο
Και κυρίως μη στηρίζετε αποδεδειγμένα προδότες αυτής της πολύπαθης χώρας
Aυτο που έκανε στο αγόρι είναι καραμπινατο μπουλινγκ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ, ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. Ο πατέρας του παιδιού αυτού πρέπει να τον πιάσει από το αυτί και να τον σύρει στην κοσμική δικαιοσύνη τον θρασυτατο. Ένα αυτί που ούτε καν ιδρώνει, γιατί αυτόν τον έχουν κάνει δερβέναγα οι ίδιοι οι ” πιστοί” από κάτω ,που έχουν την ψυχολογία των προβάτων και δεν εξεγειρονται. Τον ξέρουμε καλά τον τύπο στην Αιανή από τότε απ’ την πυρπόληση του ναού,όπου έκανε την πάπια για τη συγκάλυψη και το κουκουλωμα ώστε να ξεχαστεί άρον άρον ( κι αυτός και ο παπάς της ενορίας, άλλος εκεινος!!! ) , ενώ με κάτι ευσεβιστικα περί ενδυματολογίας και σαχλαμάρες γύρω από τις γυναίκες είναι μανούλα και πάει η γλώσσα ροδανι. Τι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Εμετική ρασοφορικη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!! Και τους πληρώνουμε αυτούς με δημόσιο χρήμα.ΝΤΡΟΠΗ!!!
Oσο εχει τις αμοιβαδες απο κατω να τον πληρωνουν , ο …. αυτος θα συνεχιζει να λεει τον οχετο του. Ουτε για λιπασμα λεμε. Συνεχιστε να δινετε βημα και να ενισχυετε τετοιες….
Οι “αμιβάδες” όπως τους χαρακτηρίζεις πάνε στην Εκκλησία για την ορθόδοξη λατρεία.
Ίσως τον απεχθάνονται περισσότερο από σένα….
Γελοία δικαιολογία ότι είναι πρόβατα. Αν μάλιστα τον απεχθάνονται όσο λες και τον υπομένουν ,τότε είναι ακόμα πιο πρόβατα: μαζοχες. Ακριβώς,μαζοχες. Αν τον απεχθάνονταν , πονηρέ , θα πήγαιναν σε άλλον ναό εκείνη τη μέρα ή δεν θα πήγαιναν καθόλου. Μια μέρα θα ήταν αυτή.
Περισσοτερο απο μενα να συχαινονται τα προβατα τον τραγο δεν γινεται. Και το αμοιβαδα ετσι γραφεται. Τι την ηθελες την…διορθωση?
H λογοκρισια παει συννεφο ε. Μου εχει κοψει ο αλλος τις λεξεις .Μου το παιζετε και δημοκρατες και Ευρωπαιοι εσεις.
Ρε φίλε θα πληρωσεις εσυ τους δικηγορους μετα;;;; Αφου βλεπεις πως συμφωνουμε, γράφτο χωρίς αυτές τις λεξεις.
Παναγιώτη, πιο πάνω υπάρχει σχόλιο με πολύ πιο επικίνδυνα πράγματα για μηνύσεις σχετικά με την Αιανή…
Ας κανει γι αυτο ό,τι θέλει. Χαρακτηρισμούς όπως σε συγκεκριμένο σχόλιο δε δέχομαι εδω.