Ανανέωση και δράση είναι το διπλό μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, το πρώτο μετά τον ανασχηματισμό.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε στο υπουργικό συμβούλιο ότι η κυβέρνηση βρίσκει ξανά τον καθαρό της ορίζοντα και επανέλαβε το σύνθημα πιο γρήγορα, πιο τολμηρά.
«Καλή αρχή στους νέους συμμετέχοντες στο υπουργικό συμβούλιο. Σιδεροκέφαλοι. Ήθελα να βρεθούμε αμέσως μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης για μερικές πρώτες χρήσιμες κατευθύνσεις αλλά και να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου. Πράγματι υπήρξε ένα διάστημα κατά το οποίο η δημόσια ζωή τυλίχθηκε σε νέφος σύγχυσης το οποίο οφείλουμε να διαλύσουμε με γρήγορα βήματα μπροστά. Έχουμε χρέος να το διαλύσουμε βρίσκοντας τον καθαρό μας ορίζοντα και επανασυνδέοντας τις πρωτοβουλίες με τις καθαρές εντολές», ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός.
Μιλάει για ύφος και εχει μαζέψει μεσα εκει την Κεφαλογιαννη , τον Κικίλια (απορώ πραγματικά) … και πόσους άλλους
Δείτε τον ίδιο βασικά τον πρωθυπουργό τι ύφος εχει και πόσος ελιτίστικα αντιμετωπίζει τα θέματα
Α να σας πω και κατι κανεις στο υπουργικό απο Δυτική Μακεδονία , Θράκη, Δωδεκανησα ….
Δεν ειναι θεμα προσώπων πιστεύω και αυτοι που έβαλε ειναι πάνω κάτω στα ιδια ρηχά νερά. Είναι απλά η λογική ε ας πάρουν όλοι λιγο να ησυχάσουν . Ωραια αντιμετώπιση μπράβο Κυριακο
Τους έβαζε να ψηφίζουν τον γάμο των ομόφυλων και μετα έκανε υπουργούς και υφυπουργός αυτούς που δεν το ψηφίζανε
Άσε μη πω τωρα για μια κυρία που του ειπε η με βάζει κυβέρνηση η πάω λατινοπουλου
Το βασικό κριτήριο για να ειςαι στο υπουργικό του Κυριακου ειναι να έχεις τελειώσει κολλέγιο Αθηνών και να ειςαι Κολωνάκι based
Εχω κάπου άδικο ;; Πειτε μου ειλικρινά