Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από τον ΕΦΕΤ και αποσκοπεί στην διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων
και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την υγιεινή τροφίμων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 27 ΚΑΙ 28 Ιουνίου, 17.00 – 22.00 Εξ’ αποστάσεως
Βάση της Νομοθεσίας Υ1γ/Γ.Π/οικ. 96967 / 08.10.2012 και ΥΑ 14708/07 (ΦΕΚ 1616 Β/17-8-2007), η κατάρτιση και η Πιστοποίηση κάθε εργαζομένου είναι υποχρεωτική για κάθε επιχείρηση που εργαζόμενοι της ή και ιδιοκτήτες εμπλέκονται στο χειρισμό τροφίμων και ποτών.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους στον κλάδο των επιχειρήσεων τροφίμων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή εργάζονται σε εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες και πραγματοποιείται σε 2 ημέρες. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής σε προγραμματισμένες από τον ΕΦΕΤ εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης.
Μέθοδος παρακολούθησης: Εξ’ αποστάσεως
Βεβαίωση: Παρακολούθησης & εγγραφής
Κόστος: Δίδακτρα: 50€ & Εξετάσεις: 30€
Πιστοποίηση: ΕΦΕΤ μετά από εξετάσεις
Υποβολή Αίτησης έως: 08-05-2024
Οι συμμετέχοντες δικαιούνται μιας ΔΩΡΕΑΝ επανεξέτασης.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, πατώντας ΕΔΩ, να μας καλέσετε στο 23310 29994, να μας στείλετε email στο [email protected] ή να έρθετε απευθείας από το Κέντρο μας στη Μιαούλη 4 (Πλατεία Ωρολογίου).