Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το φονικό τροχαίο στα διόδια του Πολύμυλου στην Εγνατία Οδό το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (15.4.2025).
Οι κάμερες στα διόδια του Πολύμυλου καταστράφηκαν εντελώς από τη φωτιά, ωστόσο το τροχαίο πρόλαβε να καταγραφεί στους server και πλέον οι Αρχές έχουν εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε το ζευγάρι των Ελλήνων που είχε έρθει για το Πάσχα από την Ελβετία. Στο βίντεο έχει καταγραφεί το τροχαίο μέχρι τη στιγμή που ξεσπά η φωτιά.
Η Αστυνομία και ο εισαγγελέας απέκτησαν πριν λίγες ώρες πρόσβαση στους server της Εγνατίας Οδού. Από τα πλάνα φαίνεται πως κανένα από τα δύο εμπλεκόμενα αυτοκίνητα δεν έκανε όπισθεν.
Συγκεκριμένα, καταγράφεται με ευκρίνεια ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου να κόβει ταχύτητα, σχεδόν να σταματά, για να περάσει από τον σταθμό του e-pass. Το αυτοκίνητο ξεκινά να κινείται και πάλι και τότε πέφτει με ταχύτητα πάνω του – και πάνω στο άλλο όχημα – η νταλίκα.
Το φορτηγό φαίνεται να μην κόβει ταχύτητα καθόλου, παρά το γεγονός ότι επικρατούσε πυκνή ομίχλη στην περιοχή.
Η συνέχεια εδώ: