Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
Kozani Media
No Result
View All Result
Kozani Media
No Result
View All Result
Home Ο κοσμος των MEDIA

Χάλκινο μετάλλιο για το Αγρόκτημα Παπαδόπουλος και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην κατηγορία “two to tango”,στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης

23/02/23 14:36
in Ο κοσμος των MEDIA
0
0
SHARES
25
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Χάλκινο μετάλλιο για το Αγρόκτημα Παπαδόπουλος και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην κατηγορία “two to tango”,στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης.

Το Γαστρονομικό “σύμπαν” της Νότιας Ευρώπης μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη,
17-20 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου έδωσαν το παρόν 400 συμμετέχοντες από 15  χώρες και κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε 27 διαφορετικές κατηγορίες, ακολουθώντας τους κανονισμούς και τα κριτήρια της Παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων (Worldchefs).
Η Γραβιέρα του Αγροκτήματος Παπαδόπουλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ανεβάζοντας τον πήχη της μαγειρικής δεξιοτεχνίας και παράλληλα αναδεικνύοντας το αξιόλογο μαγειρικό δυναμικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την Culinary Professionals Greece σε συνεργασία με την HELEXPO και υποστηρίζεται από την Παγκόσμια Ένωση Αρχιμαγείρων.

Κοινοποιήστε:

  • Facebook
  • X
Previous Post

«Τα όρια της «πλάκας»-Συνάντηση γονέων στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης

Next Post

Kozanimedia: Νέα δεδομένα για τα τραπεζοκαθίσματα στην επόμενη δια ζώσης συνεδρίαση-24 σύμβουλοι φέρεται να ψήφισαν υπέρ στη σημερινή διαδικασία

Next Post

Kozanimedia: Νέα δεδομένα για τα τραπεζοκαθίσματα στην επόμενη δια ζώσης συνεδρίαση-24 σύμβουλοι φέρεται να ψήφισαν υπέρ στη σημερινή διαδικασία

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

https://www.youtube.com/watch?v=wZ0fbu2fzwY
Kozani Media

Copyright © 2021 Kozanimedia.gr |
Design by AK&PARTNERS

Follow Us

No Result
View All Result

Copyright © 2021 Kozanimedia.gr |
Design by AK&PARTNERS

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για χρήση cookies. Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου και cookie.