Ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος «Η Κόζιανη» γιορτάζει φέτος 20 χρόνια δημιουργικής πορείας στο χώρο του πολιτισμού και της παράδοσης.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή επέτειο, διοργανώνει μια επετειακή μουσικοχορευτική παράσταση γεμάτη μνήμες, συγκίνηση και αυθεντικούς ρυθμούς της Κοζάνης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2025, στις 11:00 το πρωί, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.
Την παράσταση πλαισιώνει μουσικά το εξαιρετικό συγκρότημα « Χάλκινη Πανδαισία», προσφέροντας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι μέσα από τους ήχους της παράδοσης.
Με το σύνθημα «Θυμόμαστε – Χορεύουμε – Τραγουδάμε», προσκαλούμε όλα τα μέλη, παλαιά και νέα, και τους όλους φίλους του συλλόγου να συμμετάσχουν σε μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά και στη συλλογική μνήμη των 20 αυτών χρόνων.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Κοζάνης και τον Δήμο Κοζάνης (Αντιδημαρχία Πολιτισμού).
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ














































