ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: “Σήμερα είναι το αύριο που φοβόσασταν χθες”

       Η εργατική τάξη της χώρας βρίσκεται πλέον σε απόγνωση. Καθημερινά ζούμε την κατάρρευση των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων. Ζούμε επίσης την μεθοδευμένη μείωση των μισθών μας και τις επιπτώσεις των περικοπών αυτών στην ζωή μας. 

 • Στην ΔΕΗ

Από το 2008 δειλά, δειλά στην αρχή και τελευταία με ιδιαίτερη επιθετικότητα, η οικονομική και πολιτική εξουσία μας αφαίρεσε το 50% του μισθού μας και όλες τις  κοινωνικές παροχές που βελτίωναν την ζωή των οικογενειών μας.

Εάν προσθέσει κανείς την ουσιαστική κατάρρευση των υπηρεσιών πρόνοιας και υγείας το περιβάλλον ζωής των εργαζόμενων στην ΔΕΗ γίνετε εφιαλτικό.

Τι έκανε το συνδικάτο για την ανεργία, Τι έκαναν γι αυτό οι μεγαλοσυνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΓΕΝΟΠ;

Ο Παναγόπουλος εξαντλήθηκε και μας εξάντλησε με άκαπνες 24ωρες απεργίες και υποτονικές  συγκεντρώσεις, ενώ το Π.Α.ΜΕ. έφευγε από το Σύνταγμα όταν συγκεντρωνόταν το μεγάλο πλήθος των αγανακτισμένων εργατών και πολιτών.

 • Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ;

Δυστυχώς κάθε φορά απέφευγε την ουσιαστική ρήξη με την κυβέρνηση βυθίζοντας την ζήτηση του ρεύματος μόνον στις ανάγκες της χώρας. ΝΑΙ. Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ!!

Δυστυχώς το απέφυγε. Έτσι δώσαμε το δικαίωμα. Έτσι φτάσαμε εδώ.

Να μας παίρνουν συνεχώς ΔΩΡΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ!

Χάσαμε τα λεφτά μας. Χάσαμε τα δικαιώματα μας. Χάνουμε την ζωή μας.

    Το χειρότερο χάνουμε την ζωή των παιδιών μας.

 • ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Οι περισπούδαστοι λιμοκοντόροι πολιτικοί μας, που τώρα συνενώθηκαν!! να σώσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ,  δεν κατάφεραν δημιουργήσουν ούτε μια δομή ανάπτυξης για νέες θέσεις εργασίας.

Αυτοί που μας γνωρίζουν όλους με τα μικρά ονόματα δεν κατάφεραν που από το 2003 πρώτοπροβάλαμε την ανάγκη κατασκευής της 5ης μονάδας στην Πτολεμαΐδα να κατασκευάσουν το έργο που θα έδινε χιλιάδες θέσεις εργασίας και καλύτερο περιβάλλον στην περιοχή.

Τι έκανε το συνδικάτο για αυτό; Τι έκανε η ΓΕΝΟΠ; Τι έκανε η ηγεσία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ;

Κατήγγειλε υποκριτικά ως μοναδικό υπεύθυνο τον τότε υπουργό Οικονομίας κ. Παπακων/νου ως ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!

Παίζοντας το κύρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στα εσωκομματικά παιχνίδια του ανταγωνισμού του ΠΑΣΟΚ.

        Η ΔΑΚΕ; Με όποιον κι αν είχε γραμματέα η τακτική της ήταν και είναι μια.

ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΠΑΣΚΕ και ο Πρόεδρος.

Χρησιμοποιήθηκε στην κυριολεξία να καταγγέλλει και να παίζει τα παιχνίδια της ΠΑΣΚΕ . Αρκεί να μην χάσουμε την καρέκλα.

Χάσαμε δύο (2) μισθούς χωρίς να ανοίξει μύτη.

Και όταν ως ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ με άλλα συνδικάτα τρώγαμε ξύλο απ΄ τα ΜΑΤ, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές των μισθών, βγήκαν στα κανάλια οι ΔΑΚΙΤΕΣ να μας χαρακτηρίσουν ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ και ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ και του ΠΑΣΟΚ μας έλεγαν ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ και ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.

Την τελευταία περίοδο παρακολουθούμε έντρομοι τους πολιτικούς ηγήτορες της χώρας να ανακοινώνουν διαρκώς σενάρια πώλησης της επιχείρησης μας.

Η ΔΕΗ. ΝΑΙ Η ΔΕΗ, ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.

Οι σταθμοί, τα ορυχεία, τα φράγματα, τα δίκτυα, που τόσα χρόνια αποτελούσαν το καμάρι όλων μας. Τώρα θα πωληθούν έτσι, χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση και αντίσταση.

Τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικοί που τα εκφράζουν, έχουν μετατραπεί σε πλασιέ των διαφόρων σεναρίων της εκποίησης της ΔΕΗ.

 

 

 

Ο Στρατηγικός επενδυτής, το 17%, η μετοχοποίηση, τα SWAPS, τα εταιρικά σχήματα, τα μικρά και μεγάλα καλάθια, είναι κάποια από τα σενάρια που κάθε φορά μας λανσάρουν ως τελική λύση με μοναδικό στόχο να συνηθίσουμε το κακό.

Τι έκανε το Συνδικάτο; Τι έκανε η ΓΕΝΟΠ; Τι έκανε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;

Πανηγύριζαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ & ΛΟΙΠΟΙ μαζί με την ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΙΝΑ, το κλείσιμο του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας.

ΠΑΣΚΙΤΕΣ & ΔΑΚΙΤΕΣ πατούσαν το κουμπί, έβγαιναν φωτογραφίες και άνοιγαν σαμπάνιες.

ΟΧΙ για τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, αλλά για ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ, προκαλώντας τους συναδέλφους του σταθμού, οι οποίοι περίλυποι έβλεπαν να κλείνει ένα κομμάτι της ζωής τους.

Μόλις ΠΡΟΧΘΕΣ κατάφεραν να βγάλουν μειοδότη για την 5η μονάδα αλλά τώρα είναι αργά.

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και την μονάδα θα την δώσουμε, εάν γίνει στον ιδιώτη που θα βάλει τα λεφτά.

Με περισπούδαστο ύφος. Υπουργοί, βουλευτές, αλλά δυστυχώς και συνδικαλιστές όλων σχεδόν των παρατάξεων (ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ-ΣΑΔ κ.α.) καταθέτουν στον δημόσιο διάλογο ότι, τους εντέλλουν να πουν τα κόμματα τους, ξεχνώντας ότι το συνδικάτο ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ.  ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Γιατί ξέρει καλά πως στόχος των ιδιωτών ιδιαίτερα των ξένων είναι η απόκτηση της τεράστιας αξίας των  κοιτασμάτων (πάνω από 50 δις ευρώ), των υδάτων, του ήλιου και του αέρα της περιοχής.

Τι έκαναν τα συνδικάτα; Τι έκανε η ΓΕΝΟΠ; Τι έκανε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;

Περιδιαβόμενοι τελάληδες στα ορυχεία και τους σταθμούς προειδοποιώντας δήθεν τους συναδέλφους ότι «το δικό σας εργοστάσιο ή ορυχείο θα πουληθεί, κοιτάξτε τι θα κάνετε!!»

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ;

Πραγματοποίησαν ειδική ημερίδα και παρακαλούσαν τώρα τον Παπακων/νου να έρθει ως επιθυμητός πλέον να μας ανακοινώσει ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ και πως.

 • Στο ασφαλιστικό τα πράγματα είναι τραγικά.

-Γιατροί δεν υπάρχουν.

-Τα φαρμακεία απλήρωτα δεν χορηγούν πλέον φάρμακα.

-Οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι κρέμονται από τα γκισέ των ταμείων για να πάρουν πίσω τα λεφτά που πληρώνουν στα ΦΑΡΜΑΚΑ και τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ.  

-Το κύκλωμα των παραεξετάσεων και της υπερσυνταγογράφησης καλά κρατεί.

-Οι κατασκηνώσεις έκλεισαν και οι παιδικοί σταθμοί της ΔΕΗ βολεύουν συγγενείς συνδικαλιστών.

-Οι νέοι συνταξιούχοι περιμένουν να πάρουν εφάπαξ για πάνω από δυο (2) χρόνια, ενώ διαρκώς η κυβέρνηση το περικόπτει. Η μείωση έφτασε στο 40%.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ;

Ανέχεται την κατάσταση επικαλούμενο την συμφωνία του Νόμου (2773) όταν αυτήν έγινε πλέον γράμμα κενό;

Ανέχεται τις υπερβολικές αποζημιώσεις εκτός έδρας των εκπροσώπων μας σε ΤΑΠ & ΤΑΥΤΕΚΩ οι οποίες προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Άραγε θα μας πουν ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ ποτέ τι θέση έχουν για αυτό το φαινόμενο και γιατί την στηρίζουν ή περιμένουν πότε θα φύγουν στην σύνταξη για να σταματήσει ο κόσμος να μιλάει;

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

      ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ.

      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.

ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ αιχμάλωτες από το πολιτικό παιχνίδι των συμφερόντων κοιτάζουν πώς να σώσουν τον εαυτό τους.

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Εμείς μια νέα φουρνιά εργαζομένων δημιουργήσαμε το ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ .

    – Αφουγγραζόμενοι την δική σας επιθυμία και τα λεγόμενα σας ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ.

    – Δημιουργήσαμε ένα ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ με μόνο ΣΤΟΧΟ την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ.

 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

11 comments for “ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: “Σήμερα είναι το αύριο που φοβόσασταν χθες”

 1. ΒΑΣΩ ΣΑΦΗ
  9 Νοεμβρίου 2011 at 21:19

  «Σήμερα είναι το αύριο που φοβόσασταν χθες»

  Παρθενογένεση στην τέχνη δεν υπάρχει, ούτε και στην έμπνευση απ’ ότι φαίνεται, γιατί κύριοι της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, μάλλον ξεμείνατε…

  Είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε τον ίδιο τίτλο για τον θάνατο του συνδικαλιστή Δημήτρη Κοτσαρίδη στα τραγικά επεισόδια της Αθήνας ΚΑΙ …
  …τον ίδιο ΞΑΝΑ, για την πώληση της Πολεμαΐδας V….;;;

  Δηλαδή, όταν σαν κατηγορεί ο απλός κόσμος, όλους συλλήβδην τους συνδικαλιστές για ξύλινο λόγο, για κούφια λόγια και μεγάλα, έχει άδικο…;Όλα στο ίδιο τσουβάλι;;; Μα όλα…;

  Παρακαλώ πολύ, να βγει και μια ανακοίνωση, μέχρι αύριο το πρωί, για την κατάντια μας και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση…Πάλι με τον ίδιο τίτλο: «Σήμερα είναι το αύριο που φοβόσασταν χθες»…Ταιριάζει γάντι…Δεν βρίσκετε;

 2. ΑΡΗΣ ΒΑΤΑΛΗΣ
  9 Νοεμβρίου 2011 at 22:18

  Έτσι ακριβώς αγαπητέ φίλε …θα βγει και θα έχει πάλι τον ίδιο τίτλο, απλά γιατί δεν είναι τίτλος του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!
  Για τους ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ και συγχώρεσε με Σήμερα είναι το αύριο που φοβόμασταν χθες.
  Συμφωνούμε ότι παρθενογένεση δεν υπάρχει.
  και φυσικά δεν λέμε πουθενά ότι είμαστε ΠΑΡΘΕΝΕΣ ή ΠΑΡΘΕΝΟΙ
  Απλά αγανακτήσαμε απ΄ολα που γίνονται στον συνδικαλισμό, στην πολιτική, στην κοινωνία, στην ΔΕΗ, στην Ελλάδα ρε γαμώτο και εργαζόμενοι, νέοι συνδικαλιστές, με χρώμα, με γεύση και ιδεολογικό υπόβαθρο, αποφασίσαμε να τα αφήσουμε όλα στην άκρη και να συστήσουμε για τις εκλογές του Σπάρτακου ένα ψηφοδέλτιο ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΟ. Μας το επιτρέπεις ελπίζω αυτό να το κάνουμε??? Μας επιτρέπεις προφανώς αυτά που σκεφτόμαστε να τα γράφουμε και να τα υποστηρίζουμε. Αν ο διαχειριστής έβαλε από λάθος (πριν λίγο καιρό ναι υπήρχε ΔΑΚΕ ΝΕΟ ΞΕΝΚΙΝΗΜΑ) το σήμα, πιστεύουμε ότι θα το διορθώσει. Αν αφιέρωνες βέβαια λίγο χρόνο για να το διαβάσεις και απλά για να το σχολιάσεις θα το καταλάβαινες. ΤΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ???
  Τον ΚΟΤΣΑΡΙΔΗ που πέθανε στον δρόμο στο αγώνα, μας επιτρέπεις να τον τιμήσουμε και να αναδείξουμε τον αγώνα του?? Ή επειδή κάποιοι είμαστε ΔΑΚΙΤΕΣ απαγορεύεται

 3. ΒΑΣΩ ΣΑΦΗ
  9 Νοεμβρίου 2011 at 23:09

  http://dakespartakosdei.blogspot.com/2011/10/blog-post_22.html
  Από δική σας πηγή, σας παραθέτω ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ δελτίο τύπου που είχατε βγάλει στις 22 Οκτωβρίου, για τα γνωστά λιγνιτικά θέματα και τον κίνδυνο της Πτολεμαΐδας 5, ΠΑΛΙ με τον ίδιο τίτλο….

  Και επειδή έκανα αναφορά στον Κοτσαρίδη, πάλι από δική σας πηγή (του κλάδου σας εννοώ και όχι από κάποιο ενημερωτικό site)
  http://deicontra.blogspot.com/2011/10/blog-post_1436.html
  Πάλι με τον ίδιο τίτλο……….(Υπογεγραμμένα από εσάς προσωπικά τα δύο προηγούμενα…Όπως και αυτό υποθέτω, έστω και αν λέει “γραφείο τύπου…”).

  Μετράω ήδη, ΤΡΙΑ δελτία τύπου με τον ίδιο τίτλο…Και απλά βαριέμαι να ψάξω κι άλλο, γιατί είμαι σίγουρη πως θα βρω και άλλα…Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι δεν το πρόσεχε κάποιος θα συνεχίσατε να στέλνετε “ξανα – μανά” τα ίδια…

  Δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι από τη μια αναφέρεστε σε υπερκομματικό ψηφοδέλτιο και στον ΠΑΤΟ, λέτε για “ΔΑΚίτες”…. Στο δελτίο τύπου που στις 22 Οκτωβρίου, είχε αποστολέα την “ΔΑΚΕ Σπάρτακος – Νέο Ξεκίνημα”, είχε τον ίδιο τίτλο, όπως τώρα, στο “Υπερκομματικό”….Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;;;;

  Επί της ουσίας, δεν έχετε απαντήσει…Λυπάμαι, αλλά, αμύνεστε, ειρωνεύεστε λιγάκι, οκ, αλλά δεν απαντήσατε…
  Και επιμένω…Από “τσιτάτα” κε Βατάλη, τόσο ο συνδικαλισμός όσο και η πολιτική, χόρτασε…

  Επιβάλλεται να εκφράζεστε, αλλά όταν εσείς οι ίδιοι τα βάζετε όλα “στο ίδιο τσουβάλι”, υπό το ίδιο πρίσμα, λυπάμαι, ξανά, αλλά αυτοαναιρείστε…

 4. kozani
  10 Νοεμβρίου 2011 at 02:20

  Το αστικό κράτος είναι προϊόν αλλεπάλληλων κρίσεων νομιμοποίησης της εξουσίας της αστικής τάξης και της προσπάθειας επιβολής της στις κυριαρχούμενες τάξεις. Το σημερινό τυπικό «αντιπροσωπευτικό» κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης είναι ένας ιδεολογικός πολιτικός μηχανισμός της άρχουσας τάξης που στοχεύει στην ενσωμάτωση και υποταγή της εργατικής τάξης, της εργασίας στα συμφέροντα της αστικής τάξης, του κεφαλαίου. Παράλληλα «το κράτος του νόμου» διασφαλίζει την κυριαρχία της αστικής τάξης και του κεφαλαίου με το μονοπώλιο του δικαιώματος της άσκησης βίας. Συνοπτικά το κράτος εμφανίστηκε και διαμορφώθηκε σαν αποτέλεσμα της ταξικής πάλης και του συσχετισμού δύναμης ανάμεσα στην εργασία και το κεφάλαιο, αναπόφευκτο για μια ταξικά διαιρεμένη κοινωνία.
  Σ’ αυτό το «αντιπροσωπευτικό» κοινοβουλευτικό σύστημα τα κόμματα του αστικού μπλοκ εξουσίας, δεν είναι στην ουσία οι «πραγματικοί» εκπρόσωποι της άρχουσας τάξης. Ο ρόλος των κομμάτων και του πολιτικού προσωπικού του αστικού μπλοκ εξουσίας είναι αυτός που γνωρίζουμε από την εμπειρία μας, για όσα χρόνια λειτούργησε κάποια μορφή αστικής δημοκρατίας στη χώρα. Λιγότερο ή περισσότερο αναπτυγμένη.
  Το κουρέλιασμα και της δικής τους αστικής νομιμότητας, το σύνταγμά τους που το έκαναν πατσαβούρι, το άθλιο θέαμα της επιχείρησης συνεργασίας των κομμάτων του αστικού μπλοκ και τόσα άλλα αποδεικνύουν επαρκώς πως ο ουσιαστικός, ο πραγματικός εκπρόσωπος της κυρίαρχης αστικής τάξης είναι το ίδιο το κράτος και οι μηχανισμοί του. Συνεπώς είναι τα μόνα συμφέροντα που μπορούν να εκπροσωπηθούν και χωρίς τη διαμεσολάβηση κάποιων κομμάτων.
  Εφόσον το κράτος είναι ο πραγματικός εκπρόσωπος της κυρίαρχης αστικής τάξης, ποιος ωφελείται από τη καθολική χωρίς εξαιρέσεις απαξίωση των κομμάτων; Η κυρίαρχη αστική τάξη. Ποιον στοχεύει και βλάπτει; Η απάντηση εξίσου προφανής, τα κόμματα που τάσσονται με τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, που διεκδικούν και παλεύουν να εκφράσουν τα συμφέροντα της εργασίας. Ποιος ωφελείται από τα συνθήματα όχι στα κόμματα, έξω τα κόμματα από παντού; Η αστική τάξη, το κεφάλαιο. Ποιον βλάπτει; Τους εργαζόμενους.
  Ποιον θα πλήξει και ποιον θα ωφελήσει το ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ στο Σπάρτακο; Την απάντηση μπορούν να τη δώσουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, στο χέρι τους είναι.

 5. Ανορθογραφος
  10 Νοεμβρίου 2011 at 10:31

  Με την μονη διαφορα οτι η αστικη ταξη στην περιοχη μας ειναι αυτη που εσυ αντιπροσωπευεις. Η εργατικη ταξη στην περιοχη μας δεν υπαρχει πλεον γιατι δεν υπαρχει η βιομηχανια για να αναπτυχθει, εκτος αν εννοεις και τους υψιλομισθους συναδελφους σου εργατικη ταξη. Μπορει μεχρι το 80 να ανηκατε σε αυτην, απο κει και περα γινατε μικροαστοι και αστοι που ξεσηκωνεσται μονο οταν βλεπεται τα συμφεροντα σας να πληττονται. Καλο το αναθεμα στα κομματα εξουσιας αλλα δεν μας λες ποιος τα ετρεφε τοσα χρονια, καλοι οι αφορισμοι και τα γενικολογα αλλα τι αλλο προτεινεται σαν ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ εκτος απο επαναστατικη γυμναστικη και μπαντιερα ροζα;

  • kozani
   10 Νοεμβρίου 2011 at 17:44

   Εκτός απο “ανορθόγραφος” διαπιστώνω πως δυστυχώς έχεις κι άλλα προβλήματα…

  • Λ.Κ.
   11 Νοεμβρίου 2011 at 02:19

   Και ποιος είσαι εσύ που θα αποκλίσεις τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ από την εργατική τάξη????Έτσι σε βολεύει να λες????Έχεις δοκιμάσει ποτέ στη ζωή σου να πας να δουλέψεις βάρδια μέσα στα ορυχεία και στην τέφρα????Ανασαίνεις ότι ανασαίνουν οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια στον ίδιο βαθμό????Έχεις αποκτήσει καρδιακά προβλήματα ή πρέπει να αντιμετωπίσεις τον καρκίνο???Διάβασε και καμιά στατιστική….Χριστούγεννα και Πάσχα πάντα είσαι στο σπιτάκι σου!Αυτοί όχι…
   Και στην τελική μικροαστός είσαι εσύ γιατί είναι τέτοιες οι αντιλήψεις σου!!!
   Και όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!Φτάνει πια….πάνε βγάλε το άχτι της δικής σου ανικανότητας κάπου αλλού!

 6. Ανορθογραφος
  10 Νοεμβρίου 2011 at 18:08

  Εκτος απο την ιατρικη γνωματευση για την οποια σ ευχαριστω τιποτε αλλο;

 7. Ανορθογραφος
  11 Νοεμβρίου 2011 at 11:30

  Αγαπητε Λ.Κ. σιγουρα ειμαι ανικανος να μπω στη ΔΕΗ γιατι δεν εχω μαθει τον τροπο προσληψης σε αυτην. Δεν εχω μαθει στα ρουσφετια, δεν εχω μαθει να φιλαω κατουρημενες ποδιες για εναν διορισμο, δεν κουνησα ποτε σημαιες καθε χρωματος με σκοπο τον διορισμο, δεν προσκυνησα ουτε εγλειψα κανεναν και κανενα κομμα. Αν για το λογο αυτο ειμαι ανικανος τοτε αυτο ειναι ΚΑΜΑΡΙ μου και ΤΙΜΗ μου. Τωρα για το αν ανηκεται στην εργατικη ταξη η οχι μαθε οτι οσοι δουλευουν στην δημοσια διοικηση ειναι αυτοι που αποτελουν τον κορμο της μικροαστικης ταξης, μαζι με τους ελευθερους επαγγελματιες και ειναι οι στυλοβατες του κομματικου κατεστημενου. Δεν ξερω αν δουλευεις βαρδια στα ορυχεια, αλλα σταματηστε ολοι σας να καπηλευεστε τον ιδρωτα αυτων των ανθρωπων, γιατι ειναι μια μικρη μειοψηφια στο συνολο των εργαζομενων στη ΔΕΗ και οι πλεον αδικημενοι απο σας. Τωρα αν συμφωνα με την αμοιβη σας ( 4.700 ευρω κατα μεσο ορο ΓΕΝΟΠ) σας φερνουν στην ιδια μοιρα με μας του ιδιωτικου τομεα τοτε εμεις ειμαστε δημιουργοι μιας νεας ταξης, αυτης της υποεργατικης ταξης. Οπως και σε μας χριστουγεννα και πασχα κλεινουν τα εργοστασια ετσι και σε σας για 24 ωρες περιπου ειναι και τα ορυχεια κλειστα. Αλλα αφου λες αυτοι οχι, μαλλον δεν δουλευεις βαρδια γιατι θα ηξερες. Το ζητημα ειναι αν αυτα που ειπα ειναι αληθεια και γι αυτο δεν ειπατε τιποτε.

  • Λ.Κ.
   11 Νοεμβρίου 2011 at 13:35

   Το να μπεις με την αξία σου και τα πτυχία σου μάλλον δε σου πέρασε ποτέ από το μυαλό!!!!Και το έχω ξαναπεί, είμαι ιδιωτική υπάλληλος….απλά δε μπορώ να καταλάβω το μένος σου και το κόλλημά σου!Πραγματικά έχω βαρεθεί κάθε φορά που ανοίγω το site να διαβάζω τις ίδιες κολλημένες σου απόψεις για τους δημόσιους υπαλλήλους!!!!Σταμάτα να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι….ναι υπάρχουν οι συνδικαλισταράδες που έχουν ξεχάσει που βρίσκεται ακόμα και το εργοστάσιο!Η πλειοψηφία από τους υπόλοιπους δουλεύουν με όλες τις συνθήκες που επικρατούν!!

 8. Ανορθογραφος
  11 Νοεμβρίου 2011 at 15:07

  Το κακο με το δικο μου κολλημα, ειναι οτι το πιστευουν σχεδον ολοι, το δικο σου κολλημα με το να υπερασπιζεσαι τους ζεστοθεσουληδες και καρεκλοκενταυρους του δημοσιου δεν καταλαβαινω. Λες οτι εισαι συναδελφος του ιδιωτικου τομεα, δεν εχεις ακουσει λοιπον για το πως γινοταν οι διορισμοι, οι προαγωγες και ολα οσα εχουν σχεση με το δημοσιο; Πιστευεις οτι οι του δημοσιου εξυπηρετουν το κοινο οπως πρεπει; Αν εχεις συναλλαγες με το δημοσιο θα ξερεις. Αυτα λοιπον ειναι διαπιστωσεις και υπαρκτα προβληματα του δημοσιου και οχι μενος και κολλημα. Αλλα γιατι γινεσαι εσυ συνηγορος του δημοσιου δεν εξηγησες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.