Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα της ΑΒ στην Πτολεμαϊδα αναλαμβάνουν τη συλλογή τροφίμων προς ενίσχυση του Συλλόγου ΑμΕΑ Εορδαίας

H ΑΒ, μετά την επιτυχημένη εθελοντική δράση εργαζομένων που διοργάνωσε στις 29/5/2011 με αφορμή το Παγκόσμιο Έτος Εθελοντισμού (2011) θα διοργανώσει σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται δεκάδες δράσεις εθελοντισμού σε όλη την Ελλάδα οι οποίες θα λάβουν δράση την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26 Νοεμβρίου 2011. Στόχος των δράσεων αυτών είναι να δημιουργήσουμε δεσμούς με τις τοπικές κοινότητες, να αυξήσουμε το ομαδικό μας πνεύμα και να ενισχύσουμε την εταιρική μας κουλτούρα. Όλοι εμείς στην ΑΒ πιστεύουμε πως οι εταιρείες έχουν τη δύναμη και την ευθύνη να επιφέρουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στον κόσμο και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας και άλλες εταιρείες!

 

Συγκεκριμένα, όλοι οι εργαζόμενοι στο κατάστημά μας ΑΒ Βασιλόπουλος στην Πτολεμαϊδα 1ο χλμ Πτολεμαϊδας-Κοζάνης θα αναλάβει σε συνεργασία με εθελοντές του Συλλόγου Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες Εορδαίας αφενός την ενημέρωση των πελατών για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και αφετέρου τη συλλογή προϊόντων που το ίδρυμα έχει ανάγκη.

 

Η συλλογή θα γίνει μέσα σε ειδικούς κάδους-κούτες την Παρασκευή και το Σάββατο 25 και 26/11/2011 ενώ την Κυριακή 27/11 ειδική αντιπροσωπεία με εθελοντές υπαλλήλους του καταστήματος και φυσικά πελάτες -εφόσον το επιθυμούν- θα παραδώσουν τα προϊόντα στο Συλλόγου Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες Εορδαίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 24630-82219 από τις 08:00 – 21:00 τις καθημερινές και 08:00-20:00 το Σάββατο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.